אשמח להמלצה על בימבה עם מוט דחיפה בארץ או בחול,
תודה.

מחפשת מדבקות קיר כוכבים, בצבע כסף - אפקט מראה, בשלל גדלים. אולי יש?

אשמח לקישור
לאוזניות קשת צבעוניות
לא צריכה בלוטוס
לא איכותי
לא ששומעים בו
משהו יפה צבעוני זול
(לצורך צילומים)

אשמח לקישור לוילונות לחדרי הבית ולסלון

אני מחפשת קישורים מומלצים לבגדי תינוקות -בנים,

מחפש חנות אמינה לברזים?

יש למישהו המלצה מניסיון לאוזניות חיקוי אפל?
הזמנתי בעבר והן עובדות נחמד, רק הן קצת מגושמות על האוזן, אני רוצה משהו יותר עדין

זה מה שהזמנתי בעבר

יש למישהו המלצה מניסיון לאוזניות חיקוי אפל?
הזמנתי בעבר והן עובדות נחמד, רק הן קצת מגושמות על האוזן, אני רוצה משהו יותר עדין

זה מה שהזמנתי בעבר
יש את זה
זה לא אפל, הם יותר קטנות, סיליקון, ומצוינות, המחיר הכי זול שמצאתי
ק"ש מניסיון
(יש שם גם קופון כלשהו)
הזמנתי את ההוא עם הקופסא

יש את זה
זה לא אפל, הם יותר קטנות, סיליקון, ומצוינות, המחיר הכי זול שמצאתי
ק"ש מניסיון
(יש שם גם קופון כלשהו)
הזמנתי את ההוא עם הקופסא
זהו, שלא אכפת לי זול או יקר
כל העניין שאפל וחיקוייו הכי נוחות לי על האוזן לעומת הסיליקון שממש לא נוחות לי

אני רוצה להזמין מדבקות להדביק על המראה
אבל לא כאלה שמדביקים על קיר ואז אי אפשר להוריד, משהו שמתאים למראה ואפשר להוריד אח"כ
מה אני אמורה לחפש/ יש המלצות?

אשמח לעזרה
מוצר שהזמנתי בעלי אקספרס, ולא הגיע
המוכר לא עונה
עכשיו אני רציתי לפתוח סכסוך, כתוב לי שאישרתי שהמוצר התקבל, ועברו לי הימים..
כמובן שלא אישרתי שום דבר
יש מה לעשות?
בסוף העמוד יש חלון של "שירות אונליין"
זה צ'אט עם רובוט
שבסופו אם הוא לא מצליח להבין אתכם הוא שולח אתכם לצ'אט אנושי, במקרה שלי הם נתנו לי החזר אחרי שאמרתי להם שאני לקוח חדש ואני מאוכזב קשות מהשרות שלהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה