בטחהאם יש כיורים באלי?
אפשר קישור כי לא מצאתי
מחפש חנות אמינה לברזים?
www.prog.co.il
יש את זהיש למישהו המלצה מניסיון לאוזניות חיקוי אפל?
הזמנתי בעבר והן עובדות נחמד, רק הן קצת מגושמות על האוזן, אני רוצה משהו יותר עדין
זה מה שהזמנתי בעבר
![]()
11.89₪ |TWS i7s Bluetooth אוזניות אלחוטי אוזניות אוויר אוזניות ספורט דיבורית אוזניות עם טעינת תיבת עבור Apple iPhone אנדרואיד|אוזניות ודיבוריות Bluetooth| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
זהו, שלא אכפת לי זול או יקריש את זה
זה לא אפל, הם יותר קטנות, סיליקון, ומצוינות, המחיר הכי זול שמצאתי![]()
12.08US $ 37% OFF|אוזניות אלחוטי אוזניות מגע בקרת סטריאו ספורט אוזניות משחקים עם 2000 mAh טעינת אוזניות אלחוטיות משחקים|Bluetooth Earphones & Headphones| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
ק"ש מניסיון
(יש שם גם קופון כלשהו)
הזמנתי את ההוא עם הקופסא
אשמח לעזרה
מוצר שהזמנתי בעלי אקספרס, ולא הגיע
המוכר לא עונה
עכשיו אני רציתי לפתוח סכסוך, כתוב לי שאישרתי שהמוצר התקבל, ועברו לי הימים..
כמובן שלא אישרתי שום דבר
יש מה לעשות?
אשמח תודהעד שמשהוא עזר לי
כבר מצאתי
אם תרצו אשלח פה תקישור...
אוזניות קשת צבעוניות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים