מחפשת בטריות C+מטען,
ממליצים? לא כדאי?

אשמח לקישור מנסיון

האם מישהו נתקל בקישור לקישוטים ש'מדביקים' לכיפות?
(היום מקובל לקשט את הכיפות של הבנים בדוגמא ש'מגהצים' או משהו בסגנון,
האם יש לקנות קישוטים מסוג זה? והאם ניתן להצמידם באופן עצמאי?)
או אותיות וקישוטים שמגהצים על בדים כמו שמיכה וחיתול לתינוק וכיוצ"ב?

האם מישהו נתקל בקישור לקישוטים ש'מדביקים' לכיפות?
(היום מקובל לקשט את הכיפות של הבנים בדוגמא ש'מגהצים' או משהו בסגנון,
האם יש לקנות קישוטים מסוג זה? והאם ניתן להצמידם באופן עצמאי?)
או אותיות וקישוטים שמגהצים על בדים כמו שמיכה וחיתול לתינוק וכיוצ"ב?

בעבר הזמנתי אותיות (באנגלית) - ק"ש מניסיון (זה דבק לא גיהוץ)

ואיך הדבק? עמיד?
למה נצמד - לבד? לפלסטיק? לעץ?

האמת זה היה קצת מזמן לא ככ זוכרת
יצא לי גם להזמין אותו רעיון רק בסרט לקישוט לבגד לחתונה שתפרנו אותו לא הדבקנו
אבל לא חושבת שפחות טוב ממה שמוכרים פה בארץ..

אם למישהו יש קישור לאוזניות טובות (אפשר גם בלוטוס) המתאימות לפלאפון mtk-2 - אודה לו מאוד,
חשוב לי לציין שכבר הוצאתי מאות שקלים על כמה וכמה אוזניות ובלוטוסים בשביל הפלאפון הנ''ל,
אך בכולם אותה בעיה - כשמדברים איתי בפלאפון אומרים לי שלא שומעים אותי ברור.

מחפשת קישור מנסיון בלבד של מסגרת עץ לתמונת קנווס במחיר שוה

אשמח לקישור
לפטנט לדלתות מטבח שהילדים לא יפתחו (לא משהו מסובך מידי)
תודה

מחפשת מזרון לעגלה
אשמח לקישור
תודה

אני מחפשת לקנייה דגם של רכב אאודי-בקטן לילד קטן שאוהב רכבים...
יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג?

נערך לאחרונה ב:
אני מחפש קערה לצ'יפסר 3.5 ליטר, אם למישהו יש להביא לי קישור מעליאקספרס, לאו דווקא מניסיון, אודה לו מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה