מידע שימושי אשכול בקשת פריטי השלמה לתחפושות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גופיה בצבע חום לתינוק בן חצי שנה ושנה וחצי
אשמח למי שיש להלוות בביתר עילית או ירושלים

• הוסף לסימניות
אולי למישהי יש כפפות שחורות לילדה בת 5? בכל מקום שחיפשתי היה רק גדול.
באשדוד.

• הוסף לסימניות
מחפשת כינור משחק באשדוד
יש לי כזה.
אני לא יודעת אם זה נקרא גיטרה או כינור... 20210223_194732.jpg

• הוסף לסימניות
מחפשת תחפושת של כבאי לגיל 2-3 באזור ב"ב
יש למשהו?

• הוסף לסימניות
יש לי גזר מלבד. עבודת יד במצב טוב
מי שרוצה 20 שח
בירושלים

• הוסף לסימניות
איפה קונים פעמון גדול לכבשה? מצאתי בחנויות של חומרי יצירה רק קטנים ממש

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גופיה בצבע חום לתינוק בן חצי שנה ושנה וחצי
אשמח למי שיש להלוות בביתר עילית או ירושלים
אולי בכל אופן יש למישהי?
אני מוכנה גם לקנות
או שיש מישהי שיודעת איפה אפשר להשיג

• הוסף לסימניות
מחפשת מצלמה גדולה
לתחפושת צלמת
כמובן שלא עובדת..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מחפשת כובע מצנפת לתחפושת של החזן העולמי.
או רעיון איך להתחפש לחזן
אני לקחתי כובע לבד(כובע נשים שהיה לי בבית) מילאתי בחומר מילוי וזה עמד לגובה כמו כובע של חזן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה