אשכול בקשת קבצים תורניים

מה הכוונה תד"א "ה א"?
פרק ה? דף ה?
תודה על הרצון לעזור, אין לי מושג
זה ציטוט מספר
מביא משם ש: בכי של עצבות נקרא דמעה לשון דמוע וערבוב והוא מדוחק הלב ומח עכור אבל בכי מתוך שמחה הוא ממח צלול ולב ישר

שי למורא לא מצאתי.
רמתיים צופים יש ב"אוצר" אבל אני צריך לדעת בדיוק איזה עמודים

אני מחפש את הגדת הרמב"ן של 'עוז והדר' [תשע"ח].
מאוד קשה להשיג בתקופה זו של השנה.
אם יש למישהו למכור / להשאיל / לסרוק תבוא עליו ברכה

אם מישהו יוכל להוריד לי מאוצר החכמה את מתיבתא על כתובות חלק ג' ביאורי הגמרא אשמח מאד

תכתוב לי כתובת מייל (# במקום @) שאוכל לשלוח לך קישור לדרייב.
c322259466אין לכתוב כתובת מייל
הקישור שפרסמת לא נתמך בנט פרי לפי הגדרות הקהילה שלי בתור קובץ שפורסם לציבור, מקווה שבמייל זה יעבוד
תודה רבה!!!

יש מישהו שיכול להביא לי ספר הדרושים ללא זכויות שמורות?

c322259466אין לכתוב כתובת מייל
הקישור שפרסמת לא נתמך בנט פרי לפי הגדרות הקהילה שלי בתור קובץ שפורסם לציבור, מקווה שבמייל זה יעבוד
תודה רבה!!!
אפשר לשלוח בקשה לפתיחה.

באם אפשר את ספר המגיד [לפרי מגדים אני חושב]
על הפסוק 'אלי אלי למה עזבתני'.
תודה מראש.

בבקשה.

קבצים מצורפים

• ספר המגיד.PDF
    KB 204.7 · צפיות: 7
למישהו יש קובץ של ה'מוריה' האחרון (או לכל הפחות את תוכן העניינים)?

יש עוד מפרשים על מדרש רבה, חוץ מ: יפה תואר, רז״ו, מ״כ, ידי משה ואשד הנחלים, (שכל אלו מודפסים על הדף)?

תודה, אבל התכוונתי לעוד מפרשים, אלו שלא מודפסים על הדף, ואינם ידועים. יש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה