- הוסף לסימניות
מה הכוונה תד"א "ה א"?אם אפשר בבקשה:
1. פירוש שי למורא משפטים כב יח
2. שי למורא על תנא דבי אליהו ה א
3. רמתיים צופים על תנא דבי אליהו ה א
תודה !
פרק ה? דף ה?
מה הכוונה תד"א "ה א"?אם אפשר בבקשה:
1. פירוש שי למורא משפטים כב יח
2. שי למורא על תנא דבי אליהו ה א
3. רמתיים צופים על תנא דבי אליהו ה א
תודה !
תודה על הרצון לעזור, אין לי מושגמה הכוונה תד"א "ה א"?
פרק ה? דף ה?
אני מדפיס, אבל אצטרך להעלות לדרייב, כי זה מדי גדול. וזה יקח עוד כ20 דקותאם מישהו יוכל להוריד לי מאוצר החכמה את מתיבתא על כתובות חלק ג' ביאורי הגמרא אשמח מאד
תכתוב לי כתובת מייל (# במקום @) שאוכל לשלוח לך קישור לדרייב.אם מישהו יוכל להוריד לי מאוצר החכמה את מתיבתא על כתובות חלק ג' ביאורי הגמרא אשמח מאד
drive.google.com
c322259466אין לכתוב כתובת מיילתכתוב לי כתובת מייל (# במקום @) שאוכל לשלוח לך קישור לדרייב.
אפשר לשלוח בקשה לפתיחה.c322259466אין לכתוב כתובת מייל
הקישור שפרסמת לא נתמך בנט פרי לפי הגדרות הקהילה שלי בתור קובץ שפורסם לציבור, מקווה שבמייל זה יעבוד
תודה רבה!!!
תודה רבה רבהבבקשה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים