אשכול בקשת קבצים תורניים

אתה יכול לבדוק בעצמך אם הוא קיים באוצר על ידי כניסה כאורח לאוצר המקוון ואז תוכל לראות 40 עמודים ראשונים. לצורך זה זה מספיק.
זה אכן נמצא באוצר המקוון. לי יש רק גרסה 17 ושם אין את זה.

קבצים מצורפים

• ב נט.pdf
    6.5 MB · צפיות: 6
תודה רבה

אשמח מי שיוכל לעלות קובץ מספר אלפא ביתא קדמיתא דשמואל זעירא עמודים 163-168
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• אב דשמואל זעירא קדמיתה, משהו חמץ בפסח.pdf
    KB 117.4 · צפיות: 10
יש"כ גדול!
[האם אפשר להשיג כל הספר בפורמט פידיאף - גם בתשלום?]

אם מישהו יכול להעלות לי סריקה של הספר חבצלת השרון - (קרליבך) חומש במדבר (פ בהעלותך) מעמוד רפ עד עמוד רצ 315-325
תודה רבה

העיתון דאס יודישע ווארט (קאליש)
י"ד תשרי תרצ"ו (עמ' ב')

העיתון הנ"ל מצו"ב אך לא באיכות טובה.
לכאורה מהארכיון היהודי זה יראה יותר ברור.

תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• דאס יודישע ווארט - קאליש.pdf
    1.3 MB · צפיות: 11
אודה אם מישהו יכול להעלות לי סריקה של הספר חבצלת השרון - (קרליבך) חומש במדבר (פ בלק) מעמוד תשפ עד עמוד תשפג תודה רבה יש"כ גדול

אודה אם מישהו יכול להעלות לי סריקה של הספר חבצלת השרון - (קרליבך) חומש במדבר (פ בלק) מעמוד תשפ עד עמוד תשפג תודה רבה יש"כ גדול

האם יש להשיג בפידיאף בית אהרן וישראל האחרון? (סיון תמוז תשפא)
בתודה מראש

תודה, יש שם רק עד תשעט

קבצים מצורפים

• קובץ בית אהרן וישראל רט''ו - סיון תמוז תשפ''א.pdf
    3.8 MB · צפיות: 4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה