- הוסף לסימניות
תודה רבהבבקשה
תודה רבהבבקשה
בבר אילן 28 פלוס יש עד ערך "מורד" שהוא לפני "מחילה"בבקשה (אם יש) אנציקלופדיה תלמודית על הערך תנאי/ ביטול תנאי/ מחילה על התנאי
דקה אני בודק
בבקשהבתודה מראש:
'דברי אמונה' להאדמו"ר זצ"ל מתו"א
סט 5 חלקים - החלק הראשון עמ' 253 באוצה"ח.
תודה רבה למתנדב.
בבקשהבבקשה תפארת יעקב על אבן העזר סי' לח
בבקשהאם מישהו יכול להעלות לי סריקה של הספר חבצלת השרון - ויקרא ח"ב (קרליבך) פ' בהר מעמוד תתקעב עד עמוד תתקפב
יש"כ גדול
תכתוב יותר ברור מה אתה רוצה, שם מחבר וכדו'מישהו יכול לעלות:
שות הראשון לציון ח"ב סימן נט.
תודה רבה
של הגאון הרב יצחק יוסף שליט"את
תכתוב יותר ברור מה אתה רוצה, שם מחבר וכדו'
ילקוט יוסף ? א"כ על איזה חלק בשו""ע.של הגאון הרב יצחק יוסף שליט"א
לא אני ביקשתי... אבל אני מבין שהכוונה לשו"ת שלו בשם זה, ולא לילק"י. דווקא המבקש כתב מ"מ מדויק.ילקוט יוסף ? א"כ על איזה חלק בשו""ע.
לא ידוע לי שיש לו שו"ת בשם כזה, עכ"פ אין את זה בשום מאגרלא אני ביקשתי... אבל אני מבין שהכוונה לשו"ת שלו בשם זה, ולא לילק"י. דווקא המבקש כתב מ"מ מדויק.
אתה יכול לבדוק בעצמך אם הוא קיים באוצר על ידי כניסה כאורח לאוצר המקוון ואז תוכל לראות 40 עמודים ראשונים. לצורך זה זה מספיק.אין אותו באוצר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים