- הוסף לסימניות
אני אשמח אם מאן דהו יוכל להעלות כאן מראה מקומות על הלכות גירות או הפניה לספר טוב שנכתב בנושא,
תודה מראש,
תודה מראש,
באוצה"ח:אני אשמח אם מאן דהו יוכל להעלות כאן מראה מקומות על הלכות גירות או הפניה לספר טוב שנכתב בנושא,
תודה מראש,
תודה רבה קיבלתי תועלת רבה, אך הספר מאוד תמציתי אני אשמח אם משהוא יכול להפנות אותי לספר מקיף יותר,באוצה"ח:
גירות כהלכתה מהרב שמואל אליעזר שטרן
באוצה"ח יש מהדורת אביטן או מהדורת אור החיים.מישהו יכול להעלות תרומת הדשן מהדורת "חכמת שלמה" סי' רל"ג?
תודה, אך אני זקוק דווקא למהדורה חכמת שלמה. לכאורה זה אמור להיות באוצה"ח למי שיש את החבילה שלהם. אך משום מה אינני רואה את זה באוצר המקוון.באוצה"ח יש מהדורת אביטן או מהדורת אור החיים.
בפרוייקט השו"ת: מהוצאת מישור תשע"א.
יש מישהו שיש לו אוצר החכמה ויכול להוריד לי משם שני עמודים?
אזהרה - מדובר בזיופים.מישהו יכול להעלות לי כמה דפים מספר 'דובב שפתי ישנים - חלק ג', מאת בלוך משה אפרים.
תוכל להסביר?!אזהרה - מדובר בזיופים.
מתוך המכלול:תוכל להסביר?!
איפה אפשר לראות ספר הלז.מתוך המכלול:
יש הטוענים, כי לפחות שלושה מחיבוריו הנודעים ביותר של בלוך הם למעשה זיוף: סיפורו של הגולם מפראג, קובץ מכתבי הבעש"ט ו"דובב שפתי ישנים". כנגד החיבור האחרון כתב הרב שמואל הכהן וינגרטן ספר בשם "מכתבים מזויפים נגד הציונות, ירושלים תשמ"א. טענות דומות נשמעו גם על חלק מכתביו האחרים.
כוונתי לספר מכתבים מזויפים נגד הציונות.איפה אפשר לראות ספר הלז.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים