כללי << אשכול דיונים על התחרות וניתוח הכרזות >>

• הוסף לסימניות
עבודות באמת יפות.
יש כבוד.
נראה לי גם לעשות איזה שלב ב'.

רק שצורת ההצבעה קצת מעצבנת, אני מסתכלת ואין לי כח להצביע ...

וסתם שאלה-
מה מרשים אתכם יותר?
כרזה יפה- תמונה טובה, רקע דרמטי, אפקטים מעניינים
או עבודה טיפוגרפית טובה.
או רעיון מרשים.
כי יש כרזות שהייתי תולה אותן בסלון ביתי כי הן יפות. ויש כרזות שנבנו או צויירו ביד אמן, והן פחות מסנוורות במבט ראשון.

מה דעתכם בענין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;829639:
עבודות באמת יפות.
יש כבוד.

וסתם שאלה-
מה מרשים אתכם יותר?
או עבודה טיפוגרפית טובה.
או רעיון מרשים.
כי יש כרזות שהייתי תולה אותן בסלון ביתי כי הן יפות. ויש כרזות שנבנו או צויירו ביד אמן, והן פחות מסנוורות במבט ראשון.

מה דעתכם בענין?
הכרזות הטיפוגרפיות מרשימות אותי יותר מהכל, עבודת נמלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;829639:
עבודות באמת יפות.
יש כבוד.

וסתם שאלה-
מה מרשים אתכם יותר?
או עבודה טיפוגרפית טובה.
או רעיון מרשים.

מה דעתכם בענין?

הבחירה אכן קשה...

לדעתי האשית, הפרמטר במקרה הזה, הוא:
כאשר הטיפוגרפיה משרתת את המסר, והכי משובח - מעבירה אותו בזכות עצמה. (כלומר, גם אם זה היה בשחור לבן, ובלי התמונה ברקע אם יש, האפקטים אם יש וכו').

אפשר לתת דוגמאות ולהתמקד בכרזות מסוימות, או שעדיף לחכות לגמר ההצבעה?

• הוסף לסימניות
קשה לבחור,
יש לא מעט טובים ממש!

• הוסף לסימניות
ולאלו שלא מצליחים לצלצל תנסו לגלגל למעלה ולמטה בד"כ באחד המקומות מצליחים יותר

• הוסף לסימניות
אותי מרשים דבר ראשון שרואים שבן אדם נתן את הלב והכרזה מעבירה הרהורי תשובה, דבר שני השקעה בעבודה עצמה, דבר שלישי רעיונות גאוניים, דבר רביעי שנראה פשוט יפה.

הכל עומד בקריטריונים האלה דרך אגב לכן אני לא יודעת אם אצביע...באמת התלהבתי מאווווד מעבודות כאן, ישר כח למשקיעים ולמארגנים

• הוסף לסימניות
מפתיע ביותר!
מוכשרים פה החברה
כל הכבוד על ההתנהלות!

• הוסף לסימניות
משום מה (וכבר דיברו על זה), יש לי הרגשה, שהמושג "טיפוגרפיה" קצת התפספס כאן.

לדעתי, תחרויות אלו לא באו לספורט גרידא, אלא מטרתם ללמוד, להתמקצע, להיחשף לטכניקות חדשות ולרעיונות חדשים.

לכן, לדעתי, בחירה ע"פ הצבעה או תודות, (בשלב בוסרי זה) אינה משרתת את המטרה.
הייתי מעדיף דיון פורה ומעמיק, הייתי רוצה לשמוע את המעצב, למה בחר דווקא באילוסטרציה כזו, מדוע עיצב כך ולא אחרת, וכיצד הוא עשה זאת, מה ההשקעה הנדרשת וממה המעצב שאב השראה.
אני מחכה לדעות שונות ומגוונות, מה אנשים רואים / מרגישים / חווים, בכרזה מסויימת. מה מדבר אליך, ומדוע בחרת דווקא כרזה זו.

והבחירה ראוי שתהיה ע"י / ותישאר בידי השופטים, שנמצאים כבר שנים בתחום האומנותי, והם מבינים את השפה הזו על בורייה. כדוגמת תחרויות ידועות בציבור הכללי.

מה דעתכם?

_

• הוסף לסימניות
לדעתי קודם כל צריך לחלק בין הכרזות
ציירים
תלת מיימדים
גרפיקאים
וטיפוגרפיה טהורה
ולאחר מכן לצמצם בין הנבחרים מכל אחד מהנ"ל

ועוד משהו... יש הרבה מהכרזות שאם לא מגדילים לא רואים את היופי שבהם!!!
מומלץ להגדיל ולגלות עוד דברים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;829756:
ועוד משהו... יש הרבה מהכרזות שאם לא מגדילים לא רואים את היופי שבהם!!!
מומלץ להגדיל ולגלות עוד דברים!

אהה, שימו לבכם לענין...

בנוסף באמת קשה לבחור - ח'ברה, הפגזתם.....
אני עוברת עליהם שוב ושוב,
ולא מצליחה להחליט.

כל הכבוד, לאלו שהשקיעו!!

• הוסף לסימניות
אפשר להגיד שאחרי סינונים
נשארתי עם 10 כרזות טובות בערך
והיה לי מאד קשה להחליט (ועדיין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי לביא;829768:
אפשר להגיד שאחרי סינונים
נשארתי עם 10 כרזות טובות בערך
והיה לי מאד קשה להחליט (ועדיין)
יש הרבה יותר

• הוסף לסימניות
בכרזות האחרונות אין מספרים מה עושים?

• הוסף לסימניות
היכן ניתן לראות את הכרזות?

• הוסף לסימניות
כאן ניתן לראות את הכרזות
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=108747

ישנן כרזות נעולות מבחינה טיפוגרפית!
יפה שהעלו את כ-ל הכרזות שנשלחו, אבל יש בזה
משום העייפת הציבור.
לדעתי- היו מעלים את הטובות (וגם כאלה שמתקרבות לזה)
ואז נותנים לקהל להתמוגג...
לא ככה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;829752:
משום מה (וכבר דיברו על זה), יש לי הרגשה, שהמושג "טיפוגרפיה" קצת התפספס כאן.

לדעתי, תחרויות אלו לא באו לספורט גרידא, אלא מטרתם ללמוד, להתמקצע, להיחשף לטכניקות חדשות ולרעיונות חדשים.

לכן, לדעתי, בחירה ע"פ הצבעה או תודות, (בשלב בוסרי זה) אינה משרתת את המטרה.
הייתי מעדיף דיון פורה ומעמיק, הייתי רוצה לשמוע את המעצב, למה בחר דווקא באילוסטרציה כזו, מדוע עיצב כך ולא אחרת, וכיצד הוא עשה זאת, מה ההשקעה הנדרשת וממה המעצב שאב השראה.
אני מחכה לדעות שונות ומגוונות, מה אנשים רואים / מרגישים / חווים, בכרזה מסויימת. מה מדבר אליך, ומדוע בחרת דווקא כרזה זו.

והבחירה ראוי שתהיה ע"י / ותישאר בידי השופטים, שנמצאים כבר שנים בתחום האומנותי, והם מבינים את השפה הזו על בורייה. כדוגמת תחרויות ידועות בציבור הכללי.

מה דעתכם?

_
נקודה גאונית! חבל שלא חשבנו עם העובדה שכל יוצר יוסיף הסבר על הכרזה שלו כי פשוט אין מציאות להתעמק בכמות כזו אדירה של כרזות ובגלל זה יכול מאוד להיות שאנחנו מפספסים מסרים אדירים שאנשים הביעו כי מדובר כאן במעשי אומן ממש ושיטת הבחירה על סמך תודות, תודות של אחרים ושלל נסיבות נוספות שאין להן קשר בהתעמקות אמיתית כראוי לאומנות מעליבה קצת את הרמה ורמת ההשקעה של היוצרים לדעתי. לכן הרגשתי מאוד לא בנח להתחיל לדרג יצירות.

לדעתי כדאי שהבחירה תינתן לשופטים שהם אומנים גדולים ותפקידם להתעמק כרזה כרזה ואנחנו נתפעל מהאומנות ונשמע הסברים מרתקים.

ואני אומרת את זה דווקא אחרי שקיבלתי כמות מכובדת של תודות על הכרזה שהשקעתי בה, אבל זה מה שאני מרגישה- שלא ניתנה לי במה להסביר מה עשיתי ומדוע עשיתי כך, היכן קיבלתי השראה וכו'.

• הוסף לסימניות
האם התחרות היתה בעניין של טיפוגרפיה טהורה או עיצוב אותיות כמו השמע ישראל וכ' שרמה פלוס אז העלתה???

• הוסף לסימניות
הרעיון של הכרזה הוא בראש ובראשונה להעביר מסר.

במקרה שלנו מדובר בבין המצרים. צער החורבן. חשיבותה של ירושלים שנחרבה ועתידה להיבנות.

הטיפוגרפיה, האפקטים, הרקעים וכו' הם רק אמצעים להעביר את המסר אותו המעצב רוצה להעביר.

הטיפוגרפיה והשאר אינם מטרה אלא אמצעי.

ולכן דעתי הענייה שהפרמטרים לבחירה, הם - האם המסר עבר לי. האם הרגשתי איזו צמרמורת. האם זה המחיש לי את צער החורבן. האם זה הגביר לי את הציפייה לירושלים הבנויה. כך שהאמצעי הוא אומנם מאוד חשוב, אבל הכי חשוב - איך המסר עבר לי בעקבותיו.

• הוסף לסימניות
וסתם נקודה נוספת- אפילו תודות הרגשתי לא בנח לחלק כי מאיפה אני יודעת כאן כמה כל אחד השקיע, באיזו רמה הוא נמצא ומה זה בשבילו להוציא תוצר כזה, האם הוא נתן את הלב בזה כמה לילות או עשה ב10 דקות בין פלאייר לפלאייר- זה דברים שכדי להבין צריך לשמוע את היוצרים.

גם יש עוד בעיתיות לדעתי עם תודות בפורום בכלליות, שהן מושפעות מאלף ואחת דברים שאין להם הרבה קשר לטיב העבודה ולשאלה אם היא מצאה חן והגורם המשפיע הוא עדרתיות ו"פוליטיקלי קורקטיות" לפעמים, לכן הייתי בכלל מבטלת את הפונקציה הזאת ומשאירה מקום לדיונים בלבד ( זה כמובן לא דבר שתלוי בי אבל חיכיתי להזדמנות להגיד את זה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה