אשכול הארות מועילות על חידוש העיצוב באתר 'פרוג'

• הוסף לסימניות
מאד לא אהבתי שצלצולים הפכו ל LIKE יותר מדי דומה לאתרים שממש לא לרוחנו..
נותן הרגשה של חיכוי ורצון להידמות אליהם, ממש מאכזב...... :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;n4868773:
מצד שמאל למעלה: סינון > הודעות מהיממה האחרונה [או שבוע אחרון כו'].

למה אין לי את האפשרות של סינון??

• הוסף לסימניות
הכוונה הייתה ועודנה טובה טובה מאד אפילו
אבל התוצאה..אוי.. התוצאה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;n4868743:
תוצאות לבדיקה:

לא יפה לקטול, אבל צורת ההופעה הקודמת היתה הרבה יותר ברורה, ולו משום השימוש בפונטים בנאליים אך ברורים.
רשום לי שיש לי הודעה אחת, לא מצליחה למצוא אותה.
תמונות בפורום צילום לא מוצגות. למה.
היה טוב אילו היתה מועלית הדרכה לשימוש במערכת הפורומים החדשה. אלו הרשאות יש לכל אחד, ולמה?
ואיפה, איפה, איפה מספר הצלצולים שהיה לי?!!! (ככל שזה מצחיק, אנשים מיחסים חשיבות לדבר הזה בסופו של דבר.)
כמו כן, אני רוצה לדעת כמה תודות נתתי!
וכן, מה מסמל ה'כמה הטענה נשארה בבטריה' מתחת שם הניק?
הסמל של פרוג, התחלף לסמל של ויבולטין. צריך להחזיר את האייקון החמוד של פרוג.
מקווה שהשדרוג עוד לא הסתיים, והצורה הסופית תהיה גם ברורה, גם נוחה (יש המון פונטנציאל בכיוון הנוכחי!) וגם עדכנית.

העיצוב מוצלח מאוד חוץ מהפונט לדעתי

ההודעה שקיבלת היא כנראה התראה על כך שצוטטת.
ובלחיצה על ההודעות רואים את ההתראות למטה.

מספר הצלצולים שקיבלת?
למי ולמה זה מוסיף? הגיע הזמן להתייחס לתוכן ההודעות ולא לייחס חשיבות לתוכן לפי מספר הצלצולים שקיבל הכותב
לכל הודעה יש לייקים וזה מה שחשוב.

ומה זה באמת הפסים הכתומים??

• הוסף לסימניות
רק אצלי...? הגלגלת בעכבר לא עובדת רק בלחצן בצד?

• הוסף לסימניות
נראה שהכיוון טוב...
בואו נמתין בסבלנות.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות ללחוץ שוב על הכפתור של הלייק ולבטל את הלייק. (אין יותר 'הצלצול בטעות'...)

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לשנות בהגדרות אישיות, שבכל עמוד יהיו 40 הודעות ולא 10, בגלל האיטיות של המעבר בין העמודים, וגם בגלל שאין אפשרות להכנס לעמוד ספציפי כאשר נכנסים לאשכול מסוים..

• הוסף לסימניות
גרוע !!! גרוע !!! אכזבה קשה !!! בתקופה הקרובה נראה איך שהפורום ניהיה יבש עד שלא יהיה רלוונטי , כמה חבל שהורסים דבר טוב .

• הוסף לסימניות
איטי מאוד ! איטי מאוד ! בצער רב אני מפסיקה להכנס לפרוג עד שיחזירו את המצב לקודמו

• הוסף לסימניות
איטי מאד
ולא ברור
חבל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיוטה;n4868864:
רק אצלי...? הגלגלת בעכבר לא עובדת רק בלחצן בצד?

גם אצלי לא עובד הגלגלת בעכבר.
ואיטי מאוד מאוד

• הוסף לסימניות
חברה, להרגע!
קשה להתרגל לדבר חדש, אבל זה בטוח כדאי!

רק סבלנות...

*גילוי נאות, גם אני משתגעת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טליהבא;n4868885:
גם אצלכם זה מאוד מאוד מאוד איטי

על הפנים המהירות, אפשר לפתוח 15 אתרים בזמן שעובד דף או הודעה... אבל זה כנראה בטיפול

• הוסף לסימניות
גם אני מאוד לא מרוצה מקווה שיחזרו את העיצוב הקודם מה היה רע? בשביל פורום זה מצוין

• הוסף לסימניות
מתסכל מתסכל!!!
אפשר להספיק עולם ומלואו עד שנפתח העמוד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה