אשכול הארות מועילות על חידוש העיצוב באתר 'פרוג'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתין;n4869418:
1. כמדומני ש"הגפן" קוצר שיא מילוי הסוללה...
2. נהניתי לראות את התמונה המדוייקת שלי בפרופיל, עכשיו כולם יוכלו לזהות אותי ברחוב...
3. אם אפשר לבטל את הבאג שגורם לשליחת הודעות פעמיים....

יש פה כנראה אי דיוק. "שחר עולה" הצטרף בספט 2014 והסוללה ריקה.. מעניין מהם הקרטריונים..

• הוסף לסימניות
לגבי החתימה, גם לי בתחילה זה עשה, חפרתי קצת בהגדרות ומצאתי אפשרות של לראות חתימות או לא.. אז כל מי שלא רואה- כדאי לשנות בהגדרות.

• הוסף לסימניות
לעת עתה אני מתייש משימוש בפרוג, מסורבל ולא הצלחתי למצוא כלום. תחזרו בתשובה!!!

• הוסף לסימניות
חן חן על השדרוג..
הפונט קטן נ-ו-ר-א, וזה מקשה מאד!!
וחוצמזה לא יודעת זה מדי בלגן בעיינים, אולי אפשר לעשות סמלים יותר גדולים וברורים של גרפיקה, צלמים וכו'

• הוסף לסימניות
חן חן על השדרוג..
הפונט קטן נ-ו-ר-א, וזה מקשה מאד!!
וחוצמזה לא יודעת זה מדי בלגן בעיינים, אולי אפשר לעשות סמלים יותר גדולים וברורים של גרפיקה, צלמים וכו'

• הוסף לסימניות
לעת עתה אני מתייש משימוש בפרוג, מסורבל ולא הצלחתי למצוא כלום. תחזרו בתשובה!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי הבעיה העיקרית (חוץ מהאיטיות) זה השימוש בפונט לא קריא (אלמוני) ברגע שיעברו לשימוש בפונט אריאל זה יחסוך הרבה מאד מהקושי בשימוש באתר.

וכמובן תודה להנהלת פרוג על הכל!

• הוסף לסימניות
מי שקשה לו עם גודל הפונט יכול להגדיל תצוגה.
CTRL + גלגול הגלגלת בעכבר.

• הוסף לסימניות
הגדילו את הפונט!! שמתם לב? :)

אם תשימו לב, יש כל הזמן שינויים ושדרוגים קטנים.
ברור שתהליך השדרוג עדיין לא הסתיים ופתחו לנו את האתר תוך כדי בניה...
עוד קצת סבלנות והכל יהיה ברור יותר.

• הוסף לסימניות
הייתה תגובה מאת חיים דיקמן (המנהל) בעמוד הראשי ומשום מה היא נמחקה

לשון התגובה:

משתמשי פרוג היקרים. לאחר מאמצים כבירים וארוכים, התחילו בערב פסח את שדרוג הגרסה של מערכת האתר שלנו. למרות שנעשו חזרות בסביבות טסט וכו', לא תיארנו ולא שיערנו שהשדרוג יהיה כה מסורבל ומסובך. (התכנון היה כמה שעות...) לאחר שבוע וחצי של עבודה מטורפת של המרת כל בסיסי הנתונים של פרוג, ושדרוג המערכת, אנחנו עדיין בעיצומו של השדרוג. * שדרוג הגרסה היה מחוייב המציאות בשל חוסר התמיכה של החברה בגרסה הישנה בה השתמשנו, לצד פרצות אבטחה רבות וזדוניות שהיו במערכת הקודמת שלא קבלו כבר מענה. * אני יודע שעיצוב האתר עדיין לא מהודק לגמרי, וכן התרגום מאנגלית. כעת עובדים על המון דברים במקביל, נא להתאזר בסבלנות. * כעת עושים את מיטב המאמצים לייבא את ה'תודות' מהפורום הישן, וכן את תיקיות העבודה. החומר לא נעלם כמובן, אלא מכיון שמערכת הפורומים של ויבולאטין השתנתה (זה פער של שנים בין הגרסאות) והיא בנויה אחרת לחלוטין. * הגלישה האיטית כעת היות ובמקביל השרת עובד בניית אינדקסים ממליוני ביטויים כדי שהחיפוש יתחיל לעבוד כראוי, וכן עוד פעולות חד פעמיות רבות. אני מניח שבימים הקרובים המהירות תשתפר עוד ועוד. תודה לכל העוזרים והתומכים באופן אישי. יחד נעשה את זה בצורה הטובה ביותר! חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
כ..

• הוסף לסימניות
שימו לב שבאשכול הזה ישנם כבר 89 תגובות, ובדף הראשי כתוב שיש רק 14 תגובות!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;n4869547:
הייתה תגובה מאת חיים דיקמן (המנהל) בעמוד הראשי ומשום מה היא נמחקה

אצלי היא לא נמחקה, היא נמצאת בראש העמוד בחלון (בלון).

• הוסף לסימניות
האיטיות, תיקי העבודות והתודות שנעלמו- יסתדרו תוך כמה ימים,
אבל הפונט הפצפון הזה, הצבע הירוק והלבן- עושים כאב ראש! בינתיים אני לא רואה משהו טוב יותר מבאתר הקודם.
אולי כשיגמרו את השדרוג.

האתר הקודם היה אולי בעיצוב קצת מיושן, אבל הוא היה כל כך מסודר ונוח וכיף, כשאני פותחת פה
נהיה לי בלגן בעיניים.

בתקווה שיסתדר מהר כי אי אפשר לגלוש פה הרבה זמן ככה.

• הוסף לסימניות
אפשר לצטט יותר מהודעה אחת ע"י לחיצה על ציטוט בכל ההודעות שרוצים לצטט.
ואז בצד ימין למעלה יש כפתור "כתוב תגובה, ובסוגריים מס' הציטוטים.
לחיצה עליו מביאה את כל הציטוטים.

• הוסף לסימניות
המהירות השתפרה לבלי הכר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה