- הוסף לסימניות
יש לך זנב של מושר על 2198?לפי מה שהבנתי גמרו לבחור שם
יש לך זנב של מושר על 2198?לפי מה שהבנתי גמרו לבחור שם
שלח מייל אל e08992 שטרודל ג'ימייל קום.יש לך זנב של מושר על 2198?
מתחילים חפירות ליסודות (כפי טבלת האקסל של זוכי אפיקי הנחל,יש למישהו מושג מה קורה להגרלה 2200?
פשוט קיבלתי היום הודעה שזכיתי
ורציתי לדעת אם כבר בחרו שמה דירות
אם מישהו יודע אם נשאר שמה דירות נורמליות
בקיצור האם זה שווה לי או שנשאר שמה דירות לא טובות
תודה
אשמח שתחברמתחילים חפירות ליסודות (כפי טבלת האקסל של זוכי אפיקי הנחל,
אשמח לחבר אותך)
צריך מייל שלךאשמח שתחבר
איך מתחברים???
N0556769803אין לכתוב כתובת מיילצריך מייל שלך
שלח מייל אל e08992 שטרודל ג'ימייל קום.
אשמח שתחבר
איך מתחברים???
שלחתי לך הזמנהN0556769803אין לכתוב כתובת מייל
תודה
בדקתי לא הגיע לי הזמנהשלחתי לך הזמנה
תעשי את זה,שלח מייל אל e08992 שטרודל ג'ימייל קום.
שלחתי בצהריים כבר למייל הזהתעשי את זה,
כי יש הרבה בעיות בנושא שלא נשלחים הזמנות.
הוא יחבר אותךשלחתי בצהריים כבר למייל הזה
גם אני קיבלתי היום הודעה שזכיתי בהגרלה הזו, מה המצב שלה?צריך מייל שלך
גם אני קיבלתי היום הודעה שזכיתי בהגרלה הזו, מה המצב שלה?
אשמח שיצרפו אותי לקבוצה:
sender4386 שטרודל גימייל וכו
אני מנסה כל הזמן לשלוח הזמנות והם לא מגיעים אז תשלח אליו מייל.שלח מייל אל e08992 שטרודל ג'ימייל קום.
יש למישהו מושג מה קורה להגרלה 2200?
פשוט קיבלתי היום הודעה שזכיתי
היו כאן [באשכולות השונים על ההגרלות] כל מיני דיונים על הנתון של כמות הביטולים בהגרלות במצב היום.גם אני קיבלתי היום הודעה שזכיתי בהגרלה הזו,
לשלוח מייל למי?אני מנסה כל הזמן לשלוח הזמנות והם לא מגיעים אז תשלח אליו מייל.
מיקום הזכיה היה באזור ה260היו כאן [באשכולות השונים על ההגרלות] כל מיני דיונים על הנתון של כמות הביטולים בהגרלות במצב היום.
@מירי אייזנשטיין @פעלול
נשמח לשמוע מה היה מיקום הזכייה המקורי שלכם, בכדי לקבל אינדקציה מסויימת על כמות הביטולים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //