- הוסף לסימניות
זה לא פתוח רק לקבוצות?אפשר להגיע לשם באופן עצמאי
התקליט אומר שנשארו כרטיסים במועד אחר, אבל כשמנסים לרכוש במועד שצוין- אין כרטיסים!אתמול ב10 בלילה עדיין היו כרטיסים מיותרים
תנסו שוב
זה לא פתוח רק לקבוצות?אפשר להגיע לשם באופן עצמאי
התקליט אומר שנשארו כרטיסים במועד אחר, אבל כשמנסים לרכוש במועד שצוין- אין כרטיסים!אתמול ב10 בלילה עדיין היו כרטיסים מיותרים
תנסו שוב
אני מעוניינת ב- 4 כרטיסים לאקשן פארק
וב-2 כרטיסים לכאילו עיר הילדים
מעונינת ב-5 כרטיסים לכאילו, בכל תאריך שיש.
היו בקושי כרטיסים...
אני הצלחתי להזמין כרטיסים לכאילו בשני בערב 3 כרטיסים מתחנת יצאה- לא זוכרת איזה ( לא הזמנתי רק בדקתי המ קורה במערכת)מוכרת 4 כרטיסים ל"כאילו" ביום חמישי כ"א באב אחה"צ.
אזלו הכרטיסים לנסיעה כבר 20 דק' אחרי שנפתח הקו...
אם שאלו על תחנת יציאה - זה היה כרטיס רק של הנסיעה, לא הכניסה .אני הצלחתי להזמין כרטיסים לכאילו בשני בערב 3 כרטיסים מתחנת יצאה- לא זוכרת איזה ( לא הזמנתי רק בדקתי המ קורה במערכת)
אבל הוא אישר לי שיש ונתן לי לבחור עוד
ממתי יפתח להזמנות שוב?חברה,
הוסיפו עוד כרטיסים , כמעט לכל האטרקציות .
חכו בסבלנות!
...........מעונין בכרטיס אחד מאחורי הקלעים קוד 3216 באזור גן ורשא והסביבה או באזור ויזניץ תודה
עדיין רלוונטי?מוכרת 4 כרטיסים ל"כאילו" ביום חמישי כ"א באב אחה"צ.
אזלו הכרטיסים לנסיעה כבר 20 דק' אחרי שנפתח הקו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים