עזרה אשכול החלפה/מכירה/קניה של אטרקציות בני ברק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה לא פתוח רק לקבוצות אבל צריך להזמין מקום מראש, אי אפשר לבוא סתם בלי להזמין.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היו בקושי כרטיסים...

שמעתי מכמה. ושמעתי על כמה שהזמינו כמויות כרטיסים לכל המשפחה המורחבת. אז יתכן והיה. וברי המזל שהצליחו לטלפן ראשונים הזמינו כמות.

• הוסף לסימניות
מעונין בכרטיס אחד של מאחורי הקלעים קוד 3216

• הוסף לסימניות
מעונין בכרטיס אחד מאחורי הקלעים קוד 3216 באזור גן ורשא והסביבה או באזור ויזניץ תודה

• הוסף לסימניות
מוכרת 4 כרטיסים ל"כאילו" ביום חמישי כ"א באב אחה"צ.
אזלו הכרטיסים לנסיעה כבר 20 דק' אחרי שנפתח הקו...
אני הצלחתי להזמין כרטיסים לכאילו בשני בערב 3 כרטיסים מתחנת יצאה- לא זוכרת איזה ( לא הזמנתי רק בדקתי המ קורה במערכת)
אבל הוא אישר לי שיש ונתן לי לבחור עוד

• הוסף לסימניות
אני הצלחתי להזמין כרטיסים לכאילו בשני בערב 3 כרטיסים מתחנת יצאה- לא זוכרת איזה ( לא הזמנתי רק בדקתי המ קורה במערכת)
אבל הוא אישר לי שיש ונתן לי לבחור עוד
אם שאלו על תחנת יציאה - זה היה כרטיס רק של הנסיעה, לא הכניסה .

• הוסף לסימניות
אני מחפשת כרטיסי כניסה לכאילו ליום שני י"ח אב בשעה 12:00.

• הוסף לסימניות
למכירה 5 כרטיסים למופע חיות - יום שישי כ"ט אב 10:30 בבוקר

• הוסף לסימניות
אולי מישהו מעונין להחליף 4 כרטיסים לקוקה קולה ביום חמישי כח' באב בשעה 12:00 לכרטיסים לשעה 13:00, תודהההה

• הוסף לסימניות
למכירה 3 כרטיסים לספידי כיף. יום ראשון כ"ד אב

• הוסף לסימניות
רוצה לקנות כרטיסים לכאילו וחיכיף - מי מוכר?

• הוסף לסימניות
מעוניינים לקנות 3 כרטיסים לאקשן פארק כולל נסיעה

• הוסף לסימניות
הכרטיסים לספידי כיף נמכרו.
עכשיו יש לנו 7 כרטיסים למאוחרי הדבש ביום חמישי י"ד אב בבוקר.
פרטים באישי או בטלפון 0527160572

• הוסף לסימניות
משהיא יודע איך מחשבים את מקומות הנסיעה?

תינוק בן שנה וחצי אור לשלם?
תינוק בן כמה חצי שנה אמור לשלם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה