מידע שימושי אשכול החלפת כרטיסים לבילונה- בני ברק תשפ"א

• הוסף לסימניות
יש ברשותי 6 כרטיסים למחר בערב
י"ב אב 7:30 בערב
משהו מעוניין?

• הוסף לסימניות
רק תבררי עם זה פתוח מחר

• הוסף לסימניות
להחלפה

יש ברשותינו 8 כרטיסים למחר יום רביעי יב באב צהרים

עדיפות ליום ראשון צהרים טז באב

• הוסף לסימניות
י שלי גם למחר
אם ההיא כבר מכרה תעדכני אותי מה המספר שלך ואצור קשר
ערב? אני מוכנה לקנות ממך גם בלי לחכות לה, אני רואה שהיו לה הרבה קופצים.
שלחי לי פרטים במייל gitara.prog בג'ימייל

• הוסף לסימניות
י שלי גם למחר
אם ההיא כבר מכרה תעדכני אותי מה המספר שלך ואצור קשר
כמה יש לך?
אני רוצה
(תושבת בני ברק ועדיין לא קניתי כרטיסים כך שאם מעניין אותך לרכוש כרטיסים לתאריך אחר אני אתן לך את הכרטיס)

• הוסף לסימניות
מחפשת שני כרטיסים למחר - רביעי בצהריים.
תודה

• הוסף לסימניות
תבררו טוב אם יש למה ללכת,,,

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מעבירה
יש לי 9 כרטיסים למכירה לפארק בילונה של העירייה, ליום ראשון הקרוב בבוקר מ 9-1. מחיר 180 ש"ח
מי שמעונין שיתקשר אלי ל 054-8400759 תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי 4 כרטיסים למחר יום חמישי 22.07 בבוקר
אשמח להחליף בכל תאריך אחר שיש או למכור
050-4110637

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה