- הוסף לסימניות
יש ברשותי 6 כרטיסים למחר בערב
י"ב אב 7:30 בערב
משהו מעוניין?
משהו מעוניין?
עדיין רלוונטי? אני ממש אשמח.שלום וברכה יש ברשותי 7 כרטיסים לבילונה למכירה או להחלפה
ליום רביעי י"ב באב
בשעות הערב
(אפשרי גם לקנות פחות מ-7)
מי שרוצה אפשר לכתוב לי בפרטי תודה!
ליום רביעי גם טוב?מחפשת לקנות 7 כרטיסים ליום חמישי י"ג באב
בשעות אחה"צ
י שלי גם למחרעדיין רלוונטי? אני ממש אשמח.
תודה.
ערב? אני מוכנה לקנות ממך גם בלי לחכות לה, אני רואה שהיו לה הרבה קופצים.י שלי גם למחר
אם ההיא כבר מכרה תעדכני אותי מה המספר שלך ואצור קשר
כמה יש לך?י שלי גם למחר
אם ההיא כבר מכרה תעדכני אותי מה המספר שלך ואצור קשר
רלוונטי?יש ברשותי 6 כרטיסים למחר בערב
משהו מעוניין?
רלוונטי?שלום וברכה יש ברשותי 7 כרטיסים לבילונה למכירה או להחלפה
ליום רביעי י"ב באב
בשעות הערב
(אפשרי גם לקנות פחות מ-7)
מי שרוצה אפשר לכתוב לי בפרטי תודה!
מחר בבוקר אוכל לדעת.רלוונטי?
למה?תבררו טוב אם יש למה ללכת,,,
למה?
www.prog.co.il
מחפשת שני כרטיסים למחר - רביעי בצהריים.
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //