באמת שאין כאבים אחרי prk?אני עשיתי ביום חמישי PRK בהדסה-עין טל אצל דר סימן טוב
ממליצה בחום!!!!!!!
הניתוח עצמו קצר ממש אבל לא נעים כ”כ….
חזרתי הביתה, הלכתי לישון לאיזה 3-4 שעות ומאז לא מרגישה כלום!!!
יצאתי ביום מהבית בלי שום בעיות!
בשבת עצמה היה "השיא" אבל גם אז קושי להרדם עין מציקה אבל לא יותר
עכשיו הכל רגיל חוץ מכמובן הראיה שנשארה עדיין מטושטשת....
יש הרבה שטוענים שעשו בהדסה וטענו שלא כאב להם אחרי.....באמת שאין כאבים אחרי prk?
מה הפשט?![]()
ידוע לי שהבעיה היא עם קרנית דקה שאי אפשר לעשות לייזריש מישהו שיודע על פיתרון למי שהקרנית שלו עבה מדי ולא כדאי לו לעשות לייזר?
אז קרנית דקה מדיידוע לי שהבעיה היא עם קרנית דקה שאי אפשר לעשות לייזר
קרנית עבה זה דוקא טוב.. אפשר לעשות את השיטה הקלה- אינטראלאסיק
אז קרנית דקה מדי
יש אפשרות של השתלת עדשהאז קרנית דקה מדי
וואו זה ממש מעניןאני עשיתי ביום חמישי PRK בהדסה-עין טל אצל דר סימן טוב
ממליצה בחום!!!!!!!
הניתוח עצמו קצר ממש אבל לא נעים כ”כ….
חזרתי הביתה, הלכתי לישון לאיזה 3-4 שעות ומאז לא מרגישה כלום!!!
יצאתי ביום מהבית בלי שום בעיות!
בשבת עצמה היה "השיא" אבל גם אז קושי להרדם עין מציקה אבל לא יותר
עכשיו הכל רגיל חוץ מכמובן הראיה שנשארה עדיין מטושטשת....
ניתוח הקל לא מרגישים שום דבר מומלץ לקחת אופטלגין כשעה אחרי הניתוח שההרדמה פגה ורק מול מסך מרגישים קצת סחרחורת כמה ימים אחר כךלא כואב בכלל? גם לא אחרי? כלום כלום?
באמת שאין כאבים אחרי prk?
מה הפשט?![]()
מה יש בהדסה שאין באחרים? כאב הוא ענין דינמי ויש כאלה שלא כואב להם גם אחרי PRKיש הרבה שטוענים שעשו בהדסה וטענו שלא כאב להם אחרי.....
לא חושב שזה משמעותי , לדעתי זה לא נחשב כמספר עולה.לאחרונה המספר עלה לי ברבע ,
עשיתי גם אצל ד"ר דוויב בלוינגר.עשיתי היום בדיקת התאמה אצל ד"ר דוויב בלוינגר אחרי ששמעתי עליו הרבה המלצות.
ב"ה אני מתאימה ל3 הניתוחים- prk, smile, lasik.
רציתי לדעת האם שווה להוסיף עוד 2,500 בשביל הלאסיק או שהכאבים של ה PRK נסבלים??
בעיקרון הכאבים של prk הם נסבלים ואפי' בקלותלא נסבל!!
גם לי היה את זהניתוח אינטראלאסיק, עשיתי לפני חודשיים, ביום הראיה מעולה, אבל בלילה - ממש גרוע עם סינוורים. זה אמור להשתפר? יש למישהו נסיון מעשי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים