- הוסף לסימניות
ומה עם גוט מרקט את המותג הזה הם כן משאירים?
במשנת יוסף היה ב10 שקל מוגבל לשלושלמי שמעניין אותו
הייתי אתמול ביש חסד רמב"ש א, והיה שמן אגוזים כשר לפסח במחיר של 10 ש"ח (תאריך אחרון ב2026)
אני קניתי כמה ושמרתי לפסח.
מתי היה במשנת יוסף?במשנת יוסף היה ב10 שקל מוגבל לשלוש
כשיהיה מה לכתוב אני אכתוב@משה 05276
נשמח לשמוע מהעוד אתם יודעים על כך
בערב פסח!!!מתי היה במשנת יוסף?
ווואאייי.׳דה מרקר׳: הטלטלה ברשת ׳יש חסד׳: אחרי שזומן לשימוע, פנה המנכ״ל דניאל ורדיגר
לקמעונאים בהצעה לפתוח איתו רשת מזון. הבעלים אחים אמיר צפויים למנות את רן
אהרוני למנכ״ל במקום ורדיגר. 17:22
מקור: כל רגע
אם זה נכון.׳דה מרקר׳: הטלטלה ברשת ׳יש חסד׳: אחרי שזומן לשימוע, פנה המנכ״ל דניאל ורדיגר
לקמעונאים בהצעה לפתוח איתו רשת מזון. הבעלים אחים אמיר צפויים למנות את רן
אהרוני למנכ״ל במקום ורדיגר. 17:22
מקור: כל רגע
קודם כול - לא בהכרח...אם זה נכון.
עצם זה שממנים מנכ"ל ל'יש חסד' זה אומר שזה נשאר רשת עצמאית.
ולא לדוגמא הופך ל'שופרסל דיל מהדרין'.
עצם זה שזה שופרסל דיל מהדרין ולא שופרסל דיל גם אומר שיש איזשהו התנהלות עצמאיתעצם זה שממנים מנכ"ל ל'יש חסד' זה אומר שזה נשאר רשת עצמאית.
ולא לדוגמא הופך ל'שופרסל דיל מהדרין'.
לא נראה לי שלרמי לוי מהדרין (2 או 3 סניפים בארץ) יש ניהול עצמאי.עצם זה שזה שופרסל דיל מהדרין ולא שופרסל דיל גם אומר שיש איזשהו התנהלות עצמאית
זה גם סוג של התנהלות עצמאיתפשוט מנהל הסניף אמור להזמין רק מוצרי מהדרין.
אבל גם אם יהיה לרשת יש חסד ניהול עצמאי - אבל לא יהיו להם אישורים מההנהלה לעשות כרצונם בתת רשת ה"עצמאית", לפי מה שיראה להם הצורך בשוק...לא נראה לי שלרמי לוי מהדרין (2 או 3 סניפים בארץ) יש ניהול עצמאי.
שם אין שינויאחרי כל האריכות על יש חסד מה בנוגע לשערי רווחה שגם תחת שופרסל?
לא יהיה כי זה עובד אחרת מישזה אמנם שונה מיש, אבל לפי דרכם של האחים אמיר ייתכן בהחלט שגם שם יהיו שינויים.
זה שונה מיש
שונה במבנה הניהולי? במה זה שונה ולמה זה משפיע על זה שלא יהיה שם שינוי בהתנהלות?לא יהיה כי זה עובד אחרת מיש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים