- הוסף לסימניות
- #7,361
נכתב ע"י יהודית ר;n4929449:יש לי את הדיסק של אלי מרכוס.
תכתבי כתובת מייל ואשלח לך.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח גם
נכתב ע"י הני p;n4929503:אפשר בג'מבו? תודה!
נכתב ע"י צבי200;n4928732:אולי אחד מאלו (שניים מתוכם המרתי מקלטת ובטעות זה היה על הרצה קלה אז זה לא כ''כ מוצלח, אם זה קריטי, אנסה לסדר שוב).
https://drive.google.com/drive/mobi...https://www.google.co.il/&sort=13&direction=a
נכתב ע"י 040142;n4929555:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
העליתי את מה שהיה בקישורנכתב ע"י fix;n4929558:בהיות ויש לי נטפרי, אין לי אפשרות להוריד קבצים מהדרייב.
אשמח אם תעלה לי אותם לכאן:https://magicode.me/send-file/upload [ותשלח לי במייל את הקישור]
או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י בחור;n4911050:
*"צעקה!" - הנה זה כאן.* קבלו את הטריילר הרשמי של האלבום. 4 שנים לאחר *"כיסופין"*- אלבומו האחרון של גדול הזמר החסידי *מרדכי בן דוד,* נוחת סוף סוף ביום ראשון הקרוב אלבומו החדש *"צעקה"* על מדפי חנויות. האלבום המושקע מכיל 13 לחנים ועיבודים מדהימים של מיטב הכשרונות במוזיקה החסידית, ביניהם ניתן למצוא את הצמד *אלי קליין & ואיצי ברי, מונה רוזנבלום, אלי לישנסקי, מוישי רוט, עמי כהן, יואלי דיקמן, ברוך שלום בלזובסקי, אלי לאופר, מקהלת שירה, מקהלת בעלי המנגנים ועוד..* הפקת האלבום: *יידל ורדיגר.* הפצה בארה"ב: *אדרת.* הפצה בישראל: *שנקיס.* ייצוג בישראל: *"VMP שלום וגשל הפקות".* |
נכתב ע"י 040142;n4929937:למי יש את הדיסק "ימים באים" של שוקי סעדון
נכתב ע"י welcome;n4930649:למי יש להעלות את שיר 2 של רכניץ?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים