אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י שלוימלה B;n4931178:
חוץ מבואי בשלום שיצא בעיבוד מטופש וחסר כל חן ערב חתונת נכדתו והנני רופא לך שהודלף..
מה עוד שמעת כבר קודם?

צודק,
פשוט לא שמעתי לפנ"כ את הדגימות, והוא הוציא כמה סינגלים בשנים האחרונות שחשבתי שיהיו בדיסק...

נכתב ע"י דונלד טראמפ;n4930988:
עדיין רלוונטי?
ואם כן, הדיסק נקרא - אמת?

רלוונטי לגמרי!! אני ממש אשמח, נראה לי שהוא נקרא כך...

נכתב ע"י מאן דהו;n4930974:
אולי שמישהו יעשה לנו קצת סדר...
כמה שירים חדשים יש בדיסק של מב"ד, שלא יצאו עדיין בשום פלטפורמה אחרת [סינגל / שיר בחתונה / דיסק של זמר אחר / וכדו']
משמיעת הדגימות נראה לי שלפחות חצי מהשירים כבר מוכרים לנו

יש 3 שירים מוכרים
בואי בשלום
הנני רופא לך
הנה ימים באים שיר ישן מלפני 20 שנה שכחתי את השם של הזמר, זה אותו זמר שהוציא את הללו קל בקדשו של מב"ד ,ואת השיר עננו של יידל וורדיגר

נכתב ע"י שמול;n4931527:
יש 3 שירים מוכרים
בואי בשלום
הנני רופא לך
הנה ימים באים שיר ישן מלפני 20 שנה שכחתי את השם של הזמר, זה אותו זמר שהוציא את הללו קל בקדשו של מב"ד ,ואת השיר עננו של יידל וורדיגר

עננו של יידל - זה יצחק פוקס, אם כך כנראה שאליו הכוונה

כל הסינגלים שיצאו "רשמית", (איזה 5-6) לא נכנסו לדיסק. יש 13 שירים

נכתב ע"י דונלד טראמפ;n4931041:
אני קצת מפחד להעלות את זה פה כשזה ייצא שמ.ב.ד. לא יעשה לי נו נו נו ;) (למי שראה את תגובה שלו לאחד מהסינגלים בדיסק שהתפרסם ללא רשותו...)

טראמפ אל תסתבך איתו, ראית מה היה עם אובמה http://www.jdn.co.il/video/783817

נכתב ע"י שלוימלה B;n4931178:
חוץ מבואי בשלום שיצא בעיבוד מטופש וחסר כל חן ערב חתונת נכדתו והנני רופא לך שהודלף..
מה עוד שמעת כבר קודם?

לפי מה ששמעתי בדוגמא שיצאה בערב החג השיר 'בואי בשלום' הוא בעיבוד שונה מאשר בסינגל חוץ מ'הנני רופא' שהוא בטוח שונה

רכישה מוקדמת לאלבום של מרדכי בן דוד, יועלה יום ראשון בערב בע"ה
https://mostlymusic.com/collections/...-tzeaka?aff=26
גילוי נאות, הקישור הינו מתוכנית שותפים משמע שארוויח מכל רכישה שתבוצע דרך קישור זה.

אגב, אם אתם אוהבים את המוזיקה תרכשו את הדיסק, תעודדו את האומן להוציא עוד! ב"ה בהסכמת האומנים קיימים כיום מקומות שבהם אפשר להאזין לדיסקים (דיזר ספוטיפי יוטיוב ועוד וכן גם לכשרים) אז פשוט תאזינו דרך שם, אהבתם?? תפרגנו תעריכו תכבדו :)

נכתב ע"י שמול;n4931905:
נכון צודק
השיר הנה ימים באים
זה שיר ישן של יצחק פוקס

זה נשמע מעט שונה מהשיר הנ"ל של יצחק פוקס,
אבל בהחלט נראה שזה מבוסס עליו

נכתב ע"י שמול;n4931905:
נכון צודק
השיר הנה ימים באים
זה שיר ישן של יצחק פוקס

למישהו יש את זה?

נכתב ע"י yooda230;n4931874:
גילוי נאות, הקישור הינו מתוכנית שותפים משמע שארוויח מכל רכישה שתבוצע דרך קישור זה.

אגב, אם אתם אוהבים את המוזיקה תרכשו את הדיסק, תעודדו את האומן להוציא עוד! ב"ה בהסכמת האומנים קיימים כיום מקומות שבהם אפשר להאזין לדיסקים (דיזר ספוטיפי יוטיוב ועוד וכן גם לכשרים) אז פשוט תאזינו דרך שם, אהבתם?? תפרגנו תעריכו תכבדו :)

פרגנתי:)
קניתי דרך הקישור שהעלתם....

תודה.

[h=3]שמחה פרידמן - חתן כלה | Simche Friedman - Choson Kaloh[/h]
עם פתיחת עונת השמחות: שמחה פרידמן בלהיט חתונות חדש – "חתן כלה"!

לאחר הלהיט "בקרוב (יתגדל)", והסינגל ה'ישראלי' "עבור מישהו אחר", חוזר אלינו הזמר החסידי שמחה פרידמן עם שיר חסידי אותנטי, שנכתב במיוחד עבור רחבות הריקודים של החתונות: "חתן כלה" (נסו את זה בהברה אשכנזית מובהקת: "חוּתְ'ן כַּלֶע").

"חתן כלה" הוא הסינגל השלישי שיוצא לאור מתוך אלבום הבכורה של שמחה פרידמן. המילים והלחן הם של מוטי רוטלר, המוכר ממקהלת "ידידים" העולמית, והעיבוד המוסיקלי הוא של יובל סטופל.

המילים המקוריות מחד והפשוטות מאידך, הקֶצב השמח והמקפיץ, העיבוד הנפלא והמדוייק, יחד עם שירתו החסידית השמֵחה והמדבקת של פרידמן, הופכים את השיר ללהיט בטוח ברחבות הריקודים. אין ספק שזהו פתיח מוצלח לעונת החתונות של קיץ תשע"ז. אל תפספסו!

להורדה משרת ג'מבו מייל לחץ כאן

שיר אל תשלח ידך של בני פרידמן יש למישהו?
תודה רבה

נכתב ע"י שח מט;n4932321:
שיר אל תשלח ידך של בני פרידמן יש למישהו?
תודה רבה

מה המייל שלך??

נכתב ע"י yooda230;n4931874:

הזמנתי גם אני משם.

יש לכם מושג כמה זמן לוקח עד שאפשר להוריד את האלבום? כי בינתיים הוא עדיין לא נותן לי (שילמתי דרך פייפל).

נכתב ע"י ניסים פנירי;n4932332:
הזמנתי גם אני משם.

יש לכם מושג כמה זמן לוקח עד שאפשר להוריד את האלבום? כי בינתיים הוא עדיין לא נותן לי (שילמתי דרך פייפל).

תודה לכם על הפרגון .
האלבום כמו שמוצג שם באתר יהיה זמין ביום ראשון (21 שעות נכון לעכשיו ) תוכלו לראות הורדה בחשבון שלכם

נכתב ע"י דונלד טראמפ;n4931041:
אני קצת מפחד להעלות את זה פה כשזה ייצא שמ.ב.ד. לא יעשה לי נו נו נו ;) (למי שראה את תגובה שלו לאחד מהסינגלים בדיסק שהתפרסם ללא רשותו...)

נו מה קורה איתכם? אומרים שהדיסק מסתובב כבר ברשת? אין מצב שתעשו משהו בשבילינו?

מי מאיתנו מחזיק ארכיונים כאלה עתיקים של "הנה ימים באים"?
אפשר עוד שירים מהזמר הזה, יותר מוכרים שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה