- הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלומי גרפיק;1569082:היוצר של זה אם אני לא טועה זה דודי קאליש
איך מעלים?
או שתתני לי כתובת מייל ואשלח
נכתב ע"י פאוור;1569092:איך מעלים?
או שתתני לי כתובת מייל ואשלח
נכתב ע"י בלומי גרפיק;1569159:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה
נכתב ע"י הגפן;1568512:תקנתי. עכשיו אמור לעבוד מצוין!
נכתב ע"י עוד אחד;1569578:ילד בן 7 שמנגן מדהים
קישור לג'מבו מייל
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=2F41757852316A47374F4D3D
נכתב ע"י עוד אחד;1569578:ילד בן 7 שמנגן מדהים
קישור לג'מבו מייל
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=2F41757852316A47374F4D3D
נכתב ע"י ת'כלס;1569673:מי זה הילד הזה????
קיין עין הרע![]()
נכתב ע"י מיס;1569677:מדהים!!!
למישהו יש את השיר של ליפא מלצר מה רבינונכתב ע"י פרוגניק;1427098:חברים יקרים,
כאן באשכול נעלה את כל הסינגלים והקליפים המוזיקליים שיוצאים חדשים לבקרים, לטובת הניקים שזכו ב"ה לסינון על האיטרנט.
בבקשה, נא לא להעלות סינגלים או קליפים שהם מוגנים בזכויות יוצרים, או שאינם קשורים ישירות למוזיקה.
נכתב ע"י שריתי;1569877:למישהו יש את השיר של ליפא מלצר מה רבינו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים