אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
בבקשה.
הסינגל 'כח' של דודי קאליש.

קבצים מצורפים

• דודי קאליש ומקהלת ידידים-כח.mp3
    6.5 MB · צפיות: 45
סירטונים עם נשים לא לעלות

נא לשמור על כשרות האתר ולא לעלות סרטונים עם נשים אפילו שרואים רק רגע תודה על ההתחשבות

נכתב ע"י הגפן;1568512:
תקנתי. עכשיו אמור לעבוד מצוין!

לא הולך לי להוריד את "דרשו":(
איזה סוג קובץ זה?
למישו יש בג'מבו? מג'מבו אני בד"כ מצליחה להוריד...
תודה!

תודה לגפן עובד מצוין

יש למישהו עוד קליפים של צמד ילד? מהסוג שהעלו כאן (מתנות קטנות)???
כי זה מדהים...

לי

נכתב ע"י פרוגניק;1427098:
חברים יקרים,

כאן באשכול נעלה את כל הסינגלים והקליפים המוזיקליים שיוצאים חדשים לבקרים, לטובת הניקים שזכו ב"ה לסינון על האיטרנט.

בבקשה, נא לא להעלות סינגלים או קליפים שהם מוגנים בזכויות יוצרים, או שאינם קשורים ישירות למוזיקה.
למישהו יש את השיר של ליפא מלצר מה רבינו

חשבתי שזה אשכול רק לשירים חדשים :confused:
לא יפה להטריח עם בקשות שלא קשורות לשירים חדשים. אנשים פותחים את האשכול הזה כדי לראות מה חדש...

דרך אגב אם אני לא טועה השיר רבי רבי באידיש של יהודה גרין זה מוגן בזכויות יוצרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה