אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
ניסיתי לעלות לפה בג'מבו.
מצטערת!
גודל הסרטון של הקול הבא 11 מעל 500MB ואין לי מנוי לקוד בג'מבו.
כך שאין לי אפשרות לעלות.
מי שרכש קוד בג'מבו להעלאת קבצים גדולים מאוד יוכל לעלות לכאן בג'מבו.
לילה טוב!

קבצים מצורפים

• hgbhg.JPG
    KB 23.5 · צפיות: 44
רחמנא ענינן :: סינגל ראשון מתוך האלבום החדש 'חביבין' • האזינו

רגע לפני הופעת האלבום המהודר של בעלזא 'חביבין', קבלו סנונית ראשונה ומרגשת: הלחן המרטיט 'רחמנא' של ר' אליהו אייזנבך שראה אור לפני 20 שנה באלבום 'ישמח ישראל' זוכה לביצוע חדש, שובה לב, על ידי הסולן זאנוויל ויינברגר, מקהלת 'מלכות' בניצוחו ועיבודו הקולי של פנחס ביכלר ועיבודו המוזיקאלי של ישכר (סוקי) ברי.

כזכור, באלבום שייראה אור לקראת החתונה, נוטלים חלק כל השמות הגדולים: הרב ירמיה דמן, הרב יוסף צבי ברייער, דוד קאליש, המעבד עמי כהן, משולם גרינברגר, משה שטקל, אבריימי מושקוביץ ומוטי ויזל.

צפה בקובץ המצורף 240118
צפה בקובץ המצורף 240119

קבצים מצורפים

• רחמנא.mp3
    3.5 MB · צפיות: 64
  • 20402.jpg
    KB 70.3 · צפיות: 33
הי יש למישהו מנגינות סיניות???
תודה רבה

נכתב ע"י אורות בלילה;1638684:
הי יש למישהו מנגינות סיניות???
תודה רבה

סליחה שאני מתערבת, אבל איך זה קשור לסינגלים וקליפים מוזיקליים?
אם תפתחי אשכול בנפרד, יש לך סיכוי הרבה יותר טוב לקבל את מה שאת\ה צריך\ה.

נכתב ע"י מאיר לוין;1639036:
לא מוזיקלי בכלל, תהיו הגיוניים טיפה.

אולי כדאי לפתוח אשכול חדש, שהוא יהיה באמת רק לסינגלים וקליפים מוזיקליים חדשים...
ושהאשכול הזה ישאר לאנשים שלא יודעים קרוא וכתוב והבנת הנקרא פשוטה.

נכתב ע"י אלפא ביתא;1639119:
אולי כדאי לפתוח אשכול חדש, שהוא יהיה באמת רק לסינגלים וקליפים מוזיקליים חדשים...
ושהאשכול הזה ישאר לאנשים שלא יודעים קרוא וכתוב והבנת הנקרא פשוטה.

אפשר לעדן קצת?

הייתי מעדן ל-"אנשים שעיתם לא היה סיפק בידם כדי לדפדף כמה דפים אחורה"

נכתב ע"י כשרונית;1638631:
ניסיתי לעלות לפה בג'מבו.
מצטערת!
גודל הסרטון של הקול הבא 11 מעל 500MB ואין לי מנוי לקוד בג'מבו.
כך שאין לי אפשרות לעלות.
מי שרכש קוד בג'מבו להעלאת קבצים גדולים מאוד יוכל לעלות לכאן בג'מבו.
לילה טוב!

אין לאף אחד אפשרות לשלוח את הפרק 11 בג'מבו???
תודה מראש!

הגיע הזמן

לידיעת כל המבקשים כל הזמן שירים בדחיפות, וכדו'.
נפתח אשכול מיוחד בעניין הזה.

העיקר שיהיה בהצלחה ושכולנו נרוויח. (גם שכאן יתרוקן מבקשות לשירים ישנים, וגם ששם המבקשים הנ"ל ימצאו את מבוקשתם)​

בבקשה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=213687

נכתב ע"י הגפן;1639214:
הייתי מעדן ל-"אנשים שעיתם לא היה סיפק בידם כדי לדפדף כמה דפים אחורה"

ועיתם גם לא היתה בידם לקרוא מה כתוב בכותרת האשכול.

התנצלותי הכנה אם מישהו נפגע, לא התכוונתי לאף אחד ספציפי, רק זה פשוט מאד מרגיז לראות פעם אחר פעם את הבקשות האלו שלא קשורות בכלל. יש אנשים שרואים שיש חדש באשכול הזה ופותחים כדי לראות אילו קליפים יצאו לאחרונה, והנה מה ההודעות החדשות? ''אני זקוק לשיר פלוני אלמוני מלפני שנתיים'' במקרה הטוב, ו''למה לא מעלים לי את השיר שביקשתי לפני 15 הודעות???'' במקרה הפחות טוב.

נכתב ע"י 2015;1638099:
סינגל חדש ומדהים לשמוע:
אבישי רוזן שר "הייתי בורח"

20383.jpg

קישור ללדעת:
http://ladaat.info/article.aspx?artid=20383

נשמח אם מישהו יעלה לטובת החסומים.

בבקשה!

קבצים מצורפים

• אבישי רוזן שר -הייתי בורח-.mp3
    3.2 MB · צפיות: 46
שבוע שעבר התקיים בארה"ב הבר מצוה לילד הפלא המוכר מזה שנים "יוצי רוזינגר",

הנה מובא לכם קליפ של הבר מצווה, רואים את בחור הבר מצווה עם מקהלת שירה בביצוע מיוחד.

2

שוקל הרבה (90 מ"ב) לכן אפשר רק קישור. בבקשה..

קישור לדרייב של מציאון במייל

צפה בקובץ המצורף 240340

שדר הרדיו וזמר החתונות אלעד כהן מארח לדואט עוצמתי ומרגש את ענק שירי הנשמה ר' שלמה כהן בשיר 'עד מתי': לאחר שיריו המקפיצים כדוגמת "ישיש עלייך", "כולנו יחד", "זה השער", החליט הזמר אלעד כהן לעשות משהו גם בשביל הנשמה ולהזמין לדואט ראשון מסוגו את הזמר החסידי ר' שלמה כהן.

קבלו את הקליפ המושקע:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=54386F50585366684157513D

קבצים מצורפים

• nhgbg.JPG
    KB 29.9 · צפיות: 41
נכתב ע"י אשמורת;1636648:
'אמא אני רוצה בנפש פנימה', של עוזיה צדוק-
למי יש ויכול לעלות?
תודה!

יש למישהו?

נכתב ע"י 2015;1641253:
שבוע שעבר התקיים בארה"ב הבר מצוה לילד הפלא המוכר מזה שנים "יוצי רוזינגר",

הנה מובא לכם קליפ של הבר מצווה, רואים את בחור הבר מצווה עם מקהלת שירה בביצוע מיוחד.

2

שוקל הרבה (90 מ"ב) לכן אפשר רק קישור. בבקשה..

קישור לדרייב של מציאון במייל

מישהו הספיק להוריד ומסכים להעלות?

...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה