נכתב ע"י אורות בלילה;1638684:הי יש למישהו מנגינות סיניות???
תודה רבה
נכתב ע"י כשרונית;1638692:
נכתב ע"י מאיר לוין;1639036:לא מוזיקלי בכלל, תהיו הגיוניים טיפה.
נכתב ע"י אלפא ביתא;1639119:אולי כדאי לפתוח אשכול חדש, שהוא יהיה באמת רק לסינגלים וקליפים מוזיקליים חדשים...
ושהאשכול הזה ישאר לאנשים שלא יודעים קרוא וכתוב והבנת הנקרא פשוטה.
נכתב ע"י כשרונית;1638631:ניסיתי לעלות לפה בג'מבו.
מצטערת!
גודל הסרטון של הקול הבא 11 מעל 500MB ואין לי מנוי לקוד בג'מבו.
כך שאין לי אפשרות לעלות.
מי שרכש קוד בג'מבו להעלאת קבצים גדולים מאוד יוכל לעלות לכאן בג'מבו.
לילה טוב!
נכתב ע"י הגפן;1639214:הייתי מעדן ל-"אנשים שעיתם לא היה סיפק בידם כדי לדפדף כמה דפים אחורה"
נכתב ע"י 2015;1638099:סינגל חדש ומדהים לשמוע:
אבישי רוזן שר "הייתי בורח"
![]()
קישור ללדעת:
http://ladaat.info/article.aspx?artid=20383
נשמח אם מישהו יעלה לטובת החסומים.
נכתב ע"י אשמורת;1636648:'אמא אני רוצה בנפש פנימה', של עוזיה צדוק-
למי יש ויכול לעלות?
תודה!
נכתב ע"י 2015;1641253:שבוע שעבר התקיים בארה"ב הבר מצוה לילד הפלא המוכר מזה שנים "יוצי רוזינגר",
הנה מובא לכם קליפ של הבר מצווה, רואים את בחור הבר מצווה עם מקהלת שירה בביצוע מיוחד.
![]()
שוקל הרבה (90 מ"ב) לכן אפשר רק קישור. בבקשה..
קישור לדרייב של מציאון במייל
עכשיו ניסיתי וזה כבר חזר לעבודנכתב ע"י הגפן;1642184:מישהו הספיק להוריד ומסכים להעלות?
בבקשה ובשמחהנכתב ע"י malky gold;1641476:יש למישהו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים