- הוסף לסימניות
- #1,381
יוסי ג'ייקובס: "שיר לבד"
נכתב ע"י רוצה טוב;1725980:יש לי את השיר בו"ה.
האם להעלות את זה לכאן?
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1725982:כן
למה לא?
הוא חדש....
נכתב ע"י רוצה טוב;1725986:כן זה סינגל חדש של ליפא שמעלצער על ר' חיים קנייבסקי
נכתב ע"י רוצה טוב;1725980:יש לי את השיר בו"ה.
האם להעלות את זה לכאן?
נכתב ע"י זה הקול;1726435:מישהו יכול להעלות את הקליפ של עטרת שלמה של מוטי שטיינמץ??
נכתב ע"י חד וחלק;1726462:
נכתב ע"י כשרונית;1726477:בעיה בהעלאה...........................![]()
נכתב ע"י זה הקול;1726435:מישהו יכול להעלות את הקליפ של עטרת שלמה של מוטי שטיינמץ??
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1725950:לא ימלט: הקליפ של ברוך שלום בלסופסקי
http://s3.kikar.net//data/auto/flv/dk/55ucqvip.m4v
(שוקל 50 מ"ב - מישהו יכול להעלות לג'מבו לטובת חסומים?)
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1726004:אה אוקי
אני לא מכיר את השיר ואת הפולמוס שהיה עליו
אז ודאי אל תעלה אותו!
(וואי איזה סקרנות יש לי עכשיו....)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים