אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
יש לי את השיר בו"ה.
האם להעלות את זה לכאן?

נכתב ע"י נקודת מחשבה;1725982:
כן
למה לא?

הוא חדש....

כן זה סינגל חדש של ליפא שמעלצער על ר' חיים קנייבסקי

נכתב ע"י רוצה טוב;1725980:
יש לי את השיר בו"ה.
האם להעלות את זה לכאן?

מנחם טוקר קיבל לידיו לפרסום ראשון בתוכניתו "זמן אוויר", את שירו החדש של הזמר ליפא שמלעצר. בצעד חסר תקדים החליט טוקר שלא להשמיעו, עקב שימוש העלול להשתמע כפגיעה במרן הרב קנייבסקי.

השיר, שנקרא בו"ה, ראשי תיבות של ברכת הרב המוכרת "ברכה והצלחה", מכיל תיאור ביקור שערך הזמר אצל הרב לפני חודשים אחדים.

טוקר: "אני שדרן רדיו מזה 18 שנים ומעולם לא החרמתי שיר. כמי שמדבר מידי יום למאות אלפי מאזינים ובהם עשרות אלפי בחורי ישיבות ואברכים, אני חש שהשיר הזה, העלול להשתמע כפגיעה במרן הרב קנייבסקי, יתקבל בצורה שלילית על ידי המאזינים והודעתי למנהלי ברדיו על כוונתי זו. לא אקדם שיר עם טרמינולוגיה שכזו בהקשר של אחד מגדולי ישראל, שעם ישראל כולו נשען על תורתו וברכותיו".

בהנהלת הרדיו תמכו בהחלטתו של טוקר והורו גם ליתר עורכי התוכניות בתחנה שלא להשמיע את השיר.

אה אוקי

אני לא מכיר את השיר ואת הפולמוס שהיה עליו

אז ודאי אל תעלה אותו!​

(וואי איזה סקרנות יש לי עכשיו....:rolleyes::eek:)

מישהו יכול להעלות את הקליפ של עטרת שלמה של מוטי שטיינמץ??

נכתב ע"י נקודת מחשבה;1725950:
לא ימלט: הקליפ של ברוך שלום בלסופסקי

http://s3.kikar.net//data/auto/flv/dk/55ucqvip.m4v

(שוקל 50 מ"ב - מישהו יכול להעלות לג'מבו לטובת חסומים?)

בטעות לחצתי על זה "תודה",
אבל אני ממש לא בעד הקליפ, שה כלל לא ברוח חרדי, ואפילו יותר גרוע מזה.

אבל תודה גדולה לך בכל אופן לתמיד על העלאת קליפים מעניינים לפורום.

נגן הסקספון דור אסרף באלבום אינסטרומנטלי חדש – אגדלך

יוסף חיים שוואקי באלבום חדש – הכל לטובה

אהרון רזאל ימי צפת
קליפ לצפייה
תהנו...

נכתב ע"י נקודת מחשבה;1726004:
אה אוקי

אני לא מכיר את השיר ואת הפולמוס שהיה עליו

אז ודאי אל תעלה אותו!​

(וואי איזה סקרנות יש לי עכשיו....:rolleyes::eek:)

אין לך ממה להסתקרן באמת שיר רדוד אם תרצה תן לי מייל ואני אשלח לך

נשמח מאד באם תעלו את הקטע גם לג'מבומייל.
תודה מראש!

יש למישהו להעלות שוב את הכנס של דרשו או חלקים ממנו?
ניסיתי כבר בכל הקישורים.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה