אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י שיר76;2042590:
אנא!
אני מאמין בניסים של שוואקי.......................................

בשמחה:

קבצים מצורפים

• 01מאמין-בניסים - שוואקי.mp3
    5.2 MB · צפיות: 42
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2029092:
יואלי קליין משחרר טראק דאנס: “ממלא כל עלמין”

רק לפני מספר שבועות הגיח לעולם הלהיט עם המילים מהזוהר בפרשת פנחס בלחנו של המוהרא”ש זצוק”ל וכעת המילים “ממלא כל עלמין וסובב כל עלמין, אין שום מציאות מבלעדיך כלל, וכל תנועה ותנועה שם אלופו של עולם” מקבלות ביצוע עדכני ולחן חדש שהפתיחה שלו זהה לגירסת המוהרא”ש (בוצע על ידי הרב מאיר דוד פרקש) אבל ההמשך מקבל תפנית חדה ועיבוד דיגיטאלי.

המלודיה היא פרי יצירתו של המלחין הנודע שייע גרוס והעיבוד מעשה ידי הצמד אלי קליין ואיצי ברי שכבש את עולם המוסיקה החסידית. את קולות הרקע העניקו נתן פוקס ושלמה ברנשטיין ואם תשאלו את יואלי קליין, המבצע של השיר הוא לא רואה שום בעיה בעיבוד האלקטרוני: “המוזיקה היא בסוף רק צינור. ברוך ה’ היתה לי הזכות להיות חלק מאותו צינור שדרכו זרם לעולם ‘ואפילו בהסתרה’, ולאחר מכן לרגש את הציבור עם הביצוע החדש של ‘לבקש רחמים’ ו’דע לך בני’. אני מאמין שהטקסט הקדוש הזה מהזוהר והמילים שהוספנו באידיש יכולים לגעת בכל נפש והמוסיקה, היא באווירת התקופה ופונה בהחלט לדור הצעיר”.

“מי ששומע את השיר פעמיים, נדבק למנגינה ולא מפסיק לזמזמם ‘ממלא, ממלא, ממלא’ אומר התקליטן עמי מימון ויואלי קליין מוסיף: “אני שר הרבה בחתונות ובימים האחרונים מבצע את הלחן הזה, לא יאמן כמה שזה תופס את כולם”. אחת ההפתעות בשיר היא קולו של המלחין שייע גרוס שנשמע שר את הפתיחה “אינני זמר” הוא אומר “אבל כשיואלי נותן הוראות אני ממלא…”

https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=4D5672796B414438527433464B3342347436653838673D3D

מה המילים - גם האידיש אם שייך
יש טעויות בטקסט?
מְמַלֵּא כָּל עָלְמִין וְסוֹבֵב כָּל עָלְמִין – רִבּוֹנוֹ שֶׁל עוֹלָם יִשְׂרָאֵל חֲבִיבִין – וּוְעַל ואס דּוּ זאסט נִאֵר טאן מִיט אונדז, מִיר בלייַבן דְּיַיִן יְהוּדִים

למישהו יש בבקשה את השיר החדש שיצא לפורים
של אברומי קאליש ותולי בריל ??
תודה רבה!!

נכתב ע"י עובדיה;2044940:
והנה סוף סוף זה מגיע: ריבון העולמים הידוע של אברהם פריד/ברייער באידיש

לכבוד שמחת בר מצוה של הבחור יהושע העשיל שפירא ני"ו

כב" אדר ב' תשע"ז

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=6555373653304746495772464B3342347436653838673D3D
להלן המילים באידיש
בבקשה ובשמחה

רבון‭ ‬העולמים‭,‬‭ ‬באשאפן‭ ‬וועלטן‭ ‬אזוי‭ ‬וואונדערליך
ווער‭ ‬קען‭ ‬דיר‭ ‬באגרייפן‭, ‬פארשטיין‭ ‬איז‭ ‬גארנישט‭ ‬מעגליך
אזא‭ ‬הערליכע‭ ‬בריאה‭, ‬פול‭ ‬מיט‭ ‬פליאה‭, ‬קלער‭ ‬איך‭ ‬אריין
איעדע‭ ‬תנועה‭, ‬מיט‭ ‬א‭ ‬פונקטליכע‭ ‬פלאן
רבון‭ ‬העולמים‭,‬‭ ‬איך‭ ‬טראכט‭, ‬איך‭ ‬ווייס‭ ‬גוט‭ ‬און‭ ‬דערהער
קעגן‭ ‬אזא‭ ‬גרויסע‭ ‬מאכט‭, ‬וואס‭ ‬איז‭ ‬דען‭ ‬מיין‭ ‬ווערט
דאך‭ ‬בין‭ ‬איך‭ ‬באקאנט‭, ‬אז‭ ‬נאר‭ ‬אין‭ ‬דיין‭ ‬האנט‭, ‬בין‭ ‬איך‭ ‬אנגעלאנט
אויף‭ ‬יעדע‭ ‬פרט‭, ‬בידך‭ ‬בידך‭ ‬לבד
אז‭ ‬איך‭ ‬וועל‭ ‬זיך‭ ‬אנשטרענגען‭, ‬עצות‭ ‬צו‭ ‬ברענגען‭, ‬מיט‭ ‬געדאנקען‭ ‬גאר‭ ‬טיעפע
און‭ ‬אלע‭ ‬מענטשן‭ ‬פון‭ ‬די‭ ‬וועלט‭, ‬וועלן‭ ‬שטיין‭ ‬אויסגעשטעלט‭, ‬צו‭ ‬ערפילן‭ ‬מיין‭ ‬שאיפה
קען‭ ‬איך‭ ‬גארנישט‭ ‬אן‭ ‬דיר‭, ‬זיך‭ ‬נישט‭ ‬הייבן‭ ‬אדער‭ ‬געבן‭ ‬א‭ ‬ריר
דו‭ ‬ביסט‭ ‬מיין‭ ‬שטארקקייט‭, ‬דו‭ ‬ביסט‭ ‬מיין‭ ‬מאכט
אויף‭ ‬יעדן‭ ‬טריט‭ ‬באגלייט‭, ‬נישט‭ ‬ווערן‭ ‬אפגעשוואכט
אויב‭ ‬אלע‭ ‬מענטשן‭ ‬צוזאמען‭, ‬וועלן‭ ‬טראכטן‭ ‬און‭ ‬פלאנען‭, ‬מיר‭ ‬שאפן‭ ‬צער‭ ‬אדער‭ ‬שלעכט
און‭ ‬יעדער‭ ‬וועט‭ ‬וועלן‭, ‬זיך‭ ‬קעגן‭ ‬שטעלן‭, ‬אויף‭ ‬מיר‭ ‬מיט‭ ‬אן‭ ‬אומרעכט
מיט‭ ‬דיין‭ ‬רחמנות‭ ‬אן‭ ‬א‭ ‬שיעור‭, ‬קענען‭ ‬זיי‭ ‬זיך‭ ‬נישט‭ ‬געבן‭ ‬קיין‭ ‬ריר
פון‭ ‬אויבן‭ ‬דו‭ ‬קוקסט‭ ‬אויף‭ ‬מיר‭, ‬אייביג‭ ‬אויפן‭ ‬וואך
איך‭ ‬טוה‭ ‬גלויבן‭ ‬נאר‭ ‬אין‭ ‬דיר‭, ‬דו‭ ‬גיבסט‭ ‬אויף‭ ‬מיר‭ ‬אכט
רבון‭ ‬העולמים‭,‬‭ ‬איך‭ ‬בעט‭ ‬כל‭ ‬הימים‭, ‬מיינע‭ ‬אויגן‭ ‬זאלן‭ ‬זיין‭ ‬אפען
צו‭ ‬זעהן‭ ‬און‭ ‬צו‭ ‬שפירן‭, ‬אז‭ ‬דו‭ ‬טוסט‭ ‬אלס‭ ‬פירן‭, ‬און‭ ‬נאר‭ ‬צו‭ ‬דיר‭ ‬האפן
צו‭ ‬דיר‭ ‬זיך‭ ‬צו‭ ‬ווענדן‭, ‬און‭ ‬אלע‭ ‬אומשטענדן‭, ‬ווי‭ ‬גרינג‭ ‬אדער‭ ‬שווער
ווייל‭ ‬וואס‭ ‬דו‭ ‬טוסט‭, ‬איז‭ ‬זיס‭ ‬און‭ ‬גוט‭ ‬אן‭ ‬אויפהער
באפעסטיג‭ ‬מיין‭ ‬אמונה‭, ‬מיט‭ ‬דעה‭ ‬ובינה‭, ‬בעט‭ ‬איך‭ ‬א‭ ‬תפילה
נאר‭ ‬דיר‭ ‬צו‭ ‬דינען‭, ‬און‭ ‬האבן‭ ‬אינזינען‭, ‬קיין‭ ‬אנדערן‭ ‬חלילה
איך‭ ‬קען‭ ‬גארנישט‭ ‬אן‭ ‬דיר‭, ‬זיך‭ ‬נישט‭ ‬הייבן‭ ‬אדער‭ ‬געבן‭ ‬א‭ ‬ריר
דו‭ ‬ביסט‭ ‬מיין‭ ‬שטארקקייט‭, ‬דו‭ ‬ביסט‭ ‬מיין‭ ‬מאכט
אויף‭ ‬יעדע‭ ‬טריט‭ ‬באגלייט‭, ‬איך‭ ‬ווער‭ ‬נישט‭ ‬אפגעשוואכט
רבון‭ ‬העולמים‭,‬‭ ‬גיב‭ ‬מיר‭ ‬א‭ ‬לב‭ ‬תמים‭, ‬מיט‭ ‬ליבשאפט‭ ‬צו‭ ‬דיר‭ ‬ברענען
נעם‭ ‬אוועק‭ ‬יעדע‭ ‬מחיצה‭, ‬וואס‭ ‬מאכט‭ ‬א‭ ‬חציצה‭, ‬אין‭ ‬דיר‭ ‬צו‭ ‬אנערקענען
נאר‭ ‬טוהן‭ ‬דיין‭ ‬רצון‭ ‬שטענדיג‭ ‬גלוסטן‭ ‬צו‭ ‬דעם‭ ‬לויפן
און‭ ‬נישט‭ ‬נאך‭ ‬זאכן‭ ‬פוסטע‭, ‬וואס‭ ‬די‭ ‬וועלט‭ ‬טוט‭ ‬פארקויפן
דרך‭ ‬חוקיך‭ ‬הורינו‭, ‬א‭ ‬הארץ‭ ‬א‭ ‬ריינע‭, ‬אפגעהיטן‭ ‬פון‭ ‬עבירות‭ ‬און‭ ‬זינד
זיך‭ ‬פרייען‭ ‬מיט‭ ‬דיר‭ ‬בורא‭, ‬מיט‭ ‬די‭ ‬מצוות‭ ‬מיט‭ ‬דיין‭ ‬תורה‭, ‬
און‭ ‬ליב‭ ‬האבן‭ ‬יעדע‭ ‬אידיש‭ ‬קינד
האב‭ ‬רחמנות‭ ‬אויף‭ ‬מיר‭, ‬עפן‭ ‬מיר‭ ‬אויף‭ ‬דעם‭ ‬טיר
רבון‭ ‬העולמים‭, ‬גיב‭ ‬מיר‭ ‬כח‭ ‬און‭ ‬מאכט
הייליגן‭ ‬דיין‭ ‬נאמען‭, ‬מיט‭ ‬כבוד‭ ‬און‭ ‬פראכט
זיך‭ ‬קענען‭ ‬אנשטרענגען‭, ‬א‭ ‬נחת‭ ‬רוח‭ ‬דיר‭ ‬ברענגען‭, ‬און‭ ‬ערפילן‭ ‬מיין‭ ‬שאיפה
נאר‭ ‬צו‭ ‬דיר‭ ‬שטרעבן‭, ‬אינגאנצן‭ ‬אוועקגעבן‭, ‬בעט‭ ‬איך‭ ‬מיט‭ ‬כוונות‭ ‬טיעפע
זיין‭ ‬נאנט‭ ‬נאר‭ ‬צו‭ ‬דיר‭, ‬פון‭ ‬די‭ ‬תורה‭ ‬זיך‭ ‬נישט‭ ‬געבן‭ ‬קיין‭ ‬ריר
ווי‭ ‬וואויל‭ ‬און‭ ‬ווי‭ ‬הייליג‭, ‬איז‭ ‬מיין‭ ‬חלק
הנה‭ ‬ישועתי‭ ‬באה‭, ‬מיין‭ ‬ישועה‭ ‬איז‭ ‬דא‭ ‬

נכתב ע"י עובדיה;2043512:
סינגל בכורה לנותי פוקס – ממעמקים

לפניכם סנונית ראשונה מתוך אלבום הבכורה של הזמיר שפרץ לתודעה בסערה עם ‘ואפילו בהסתרה’, אלבום עליו שוקדים כבר חודשים ארוכים טובי המוזיקאים במגזר ועוד יעורר הרבה עניין.

ממעמקים – סינגל ראשון מתוך האלבום, שיר רגש שאותו הלחין אחיו של ‘נותי’ ויהפוך במהירות ללהיט קומזיצים, שיר מלא תחנונים ותפילה, שירת הלב והנשמה של ‘נותי’ נותנים משמעות אחרת למילים הכל כך מרגשות, קול הפעמונים הצלול חודר אל נימי הלב ומרגש כל בן תמותה, האזינו גם אתם ותנו לעצמכם להיסחף בשירה – בתחינה – בתקווה.

גיטרות: אבי סינגולדה.
בס: אריה וולניץ.
תופים: ברק אהרן.
נשיפה: אריאל לוי.
עיבודים: יענקי כהן.
מיקס: אלי קליין.
לחן: נחמן פוקס.

בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=446762393557484F757058464B3342347436653838673D3D

מה המילים

לא פעם שאלתם את עצמכם כיצד מייצרים בחברות הגדולות עוגות בסדר גודל ענקי • הוידאו הזה צפוי לענות לכם על כל השאלות • פס יצור אחד, עשרות זרועות ואלפי עוגות: צפו בוידאו המדהים.

http://www.93fm.co.il/radio/297390/
אשמח אם תוכלו להוריד לי.

נכתב ע"י ישראל פפר;2034984:
היצירה המודז'יצאית בביצוע מרהיב • בכורה

צפו: מאסטרו דודי קאליש עם מקהלת 'זמרה' מקנדה בליווי תזמורת 'שערים' בביצוע ייחודי ליצירה "שושנת יעקב"

אם אפשר להוריד שיר זה לכאן, תודה

נכתב ע"י שרחיה;2047136:
לא פעם שאלתם את עצמכם כיצד מייצרים בחברות הגדולות עוגות בסדר גודל ענקי • הוידאו הזה צפוי לענות לכם על כל השאלות • פס יצור אחד, עשרות זרועות ואלפי עוגות: צפו בוידאו המדהים.

אשמח אם תוכלו להוריד לי.

בכיף:

קבצים מצורפים

• עוגות.mp4
    3.9 MB · צפיות: 74
נכתב ע"י שרחיה;2047136:

אשמח אם תוכלו להוריד לי.

קשור למוזיקה?

נכתב ע"י אחת11;2047257:
לא. אבל בן אדם ביקש, אז מותר להענות למרות שזה לא המקום המתאים...

צודקת;)

נכתב ע"י עדינה אקלר;2046662:
יש תרגום לכל זה?
באדיבות תרגום גוגל. צר לי על התוצאה, אבל זה גם משהו...
---
מאסטר heulmim, עולמות שנוצרו אז Wunderlich
מי אתה יכול להבין, להכיר דבר אפשרי
כזה יצירה מופלאה מלאת פליאה, קלייר נכנסה
תנועת Iede, עם תכנית בזמן
heulmim מאסטר, אני חושב, אני יודע טוב וכפרים
נגד כוח כזה גדול כי אז הערך שלי
אף על פי כן ידעתי את זה, אבל בידיים שלך, הגעתי
על כל נקודה, יש לך רק שלך
כי אני אהיה מתישים, טיפים להביא רעיונות נמוכים מאוד
וכל אנשי העולם יהפכו פגיעים, כדי erfiln shifh שלי
אני יכול לך כלום, לא להעלות או לתת נופך
אתה התערבותי, אתה הכוח שלי
על כל צעד מלווה, לא ייפגע
אם כל האנשים יחד, אנו לחשוב ולתכנן, אנו יוצרים כאב או רע
וכולם ירצו עצמך מפני מקום, לי עם עוולה
עם חמלה ללא גבול, הם לא יכולים לתת שום מגע
מלמעלה אתה מבשל בשבילי, תמיד על המשמר
אני tuh להאמין רק בך, אתה רמסת אותי שמונה
heulmim מאסטר אני מתחנן כל היום, עיני עשוי להיות פתוח
כדי לראות ולהרגיש שאתה עושה כמו עופרת, ורק לך מקווה
לך עד לפנות וכל הנסיבות, כמה קל או קשה
הידיעה שיש לך לעשות, הוא מתוק וטוב מבלי להפסיק
מצורף אמונתי, עם וין ידע, אני שואל תפילה
רק לך לשרת, והיו שטויות, לא אחר וחלילה
אני יודע לך כלום, לא להעלות או לתת נופך
אתה התערבותי, אתה הכוח שלי
על כל צעד מלווה, אני לא פגום
יחידת heulmim, לתת לי פתק מושלם, עם אהבה אליך לשרוף
הסר כל מחיצה שעושה khtsitsh, בך להכיר
אבל כמו בעבר נעשה רצונך תמיד רוצים בטווח
ולא אחרי דברים לשווא, שהעולם עושה למכור
hurinu נתיב משפט לב נקי, נצל מן החטאים חטאו
לשמוח איתך אלוהים, עם מצוות התורה שלך,
ואהבה לכל ילד יהודי
תרחם עליי, פתיחה לי על הדלת
יחידת heulmim, תן לי כוח והופך
שם Saint שלך עם כבוד ותהילה
עצמם יכולים להפעיל, רוח הנאה שאתם מעלים erfiln shifh שלי
אבל לך לשאוף, שכרו בעלות כוללת, אני שואל בכוונה נמוכה
הקרוב שלו רק לך, מן התורה לא היה נותן כל מגע
כמה מבורך וכיצד קדושים הוא החלק שלי
יש ishuesi מגיע ישועה הוא כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה