- הוסף לסימניות
- #3,681
נכתב ע"י אורית רז;2044905:תודה גדולה לנתנאל המלך
משהו דפוק לו בקובץ
ירד לכם תקין?
תודה!
לא תקין
בבקשה תעלה עוד פעם
נכתב ע"י אורית רז;2044905:תודה גדולה לנתנאל המלך
משהו דפוק לו בקובץ
ירד לכם תקין?
תודה!
נכתב ע"י שיר76;2042590:אנא!
אני מאמין בניסים של שוואקי.......................................
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2029092:יואלי קליין משחרר טראק דאנס: “ממלא כל עלמין”
רק לפני מספר שבועות הגיח לעולם הלהיט עם המילים מהזוהר בפרשת פנחס בלחנו של המוהרא”ש זצוק”ל וכעת המילים “ממלא כל עלמין וסובב כל עלמין, אין שום מציאות מבלעדיך כלל, וכל תנועה ותנועה שם אלופו של עולם” מקבלות ביצוע עדכני ולחן חדש שהפתיחה שלו זהה לגירסת המוהרא”ש (בוצע על ידי הרב מאיר דוד פרקש) אבל ההמשך מקבל תפנית חדה ועיבוד דיגיטאלי.
המלודיה היא פרי יצירתו של המלחין הנודע שייע גרוס והעיבוד מעשה ידי הצמד אלי קליין ואיצי ברי שכבש את עולם המוסיקה החסידית. את קולות הרקע העניקו נתן פוקס ושלמה ברנשטיין ואם תשאלו את יואלי קליין, המבצע של השיר הוא לא רואה שום בעיה בעיבוד האלקטרוני: “המוזיקה היא בסוף רק צינור. ברוך ה’ היתה לי הזכות להיות חלק מאותו צינור שדרכו זרם לעולם ‘ואפילו בהסתרה’, ולאחר מכן לרגש את הציבור עם הביצוע החדש של ‘לבקש רחמים’ ו’דע לך בני’. אני מאמין שהטקסט הקדוש הזה מהזוהר והמילים שהוספנו באידיש יכולים לגעת בכל נפש והמוסיקה, היא באווירת התקופה ופונה בהחלט לדור הצעיר”.
“מי ששומע את השיר פעמיים, נדבק למנגינה ולא מפסיק לזמזמם ‘ממלא, ממלא, ממלא’ אומר התקליטן עמי מימון ויואלי קליין מוסיף: “אני שר הרבה בחתונות ובימים האחרונים מבצע את הלחן הזה, לא יאמן כמה שזה תופס את כולם”. אחת ההפתעות בשיר היא קולו של המלחין שייע גרוס שנשמע שר את הפתיחה “אינני זמר” הוא אומר “אבל כשיואלי נותן הוראות אני ממלא…”
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=4D5672796B414438527433464B3342347436653838673D3D
להלן המילים באידישנכתב ע"י עובדיה;2044940:והנה סוף סוף זה מגיע: ריבון העולמים הידוע של אברהם פריד/ברייער באידיש
לכבוד שמחת בר מצוה של הבחור יהושע העשיל שפירא ני"ו
כב" אדר ב' תשע"ז
בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=6555373653304746495772464B3342347436653838673D3D
נכתב ע"י מוטי7935;2046264:
נכתב ע"י עובדיה;2043512:סינגל בכורה לנותי פוקס – ממעמקים
לפניכם סנונית ראשונה מתוך אלבום הבכורה של הזמיר שפרץ לתודעה בסערה עם ‘ואפילו בהסתרה’, אלבום עליו שוקדים כבר חודשים ארוכים טובי המוזיקאים במגזר ועוד יעורר הרבה עניין.
ממעמקים – סינגל ראשון מתוך האלבום, שיר רגש שאותו הלחין אחיו של ‘נותי’ ויהפוך במהירות ללהיט קומזיצים, שיר מלא תחנונים ותפילה, שירת הלב והנשמה של ‘נותי’ נותנים משמעות אחרת למילים הכל כך מרגשות, קול הפעמונים הצלול חודר אל נימי הלב ומרגש כל בן תמותה, האזינו גם אתם ותנו לעצמכם להיסחף בשירה – בתחינה – בתקווה.
גיטרות: אבי סינגולדה.
בס: אריה וולניץ.
תופים: ברק אהרן.
נשיפה: אריאל לוי.
עיבודים: יענקי כהן.
מיקס: אלי קליין.
לחן: נחמן פוקס.
בבקשה ובשמחה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=446762393557484F757058464B3342347436653838673D3D
נכתב ע"י ישראל פפר;2034984:היצירה המודז'יצאית בביצוע מרהיב • בכורה
צפו: מאסטרו דודי קאליש עם מקהלת 'זמרה' מקנדה בליווי תזמורת 'שערים' בביצוע ייחודי ליצירה "שושנת יעקב"
נכתב ע"י שרחיה;2047136:לא פעם שאלתם את עצמכם כיצד מייצרים בחברות הגדולות עוגות בסדר גודל ענקי • הוידאו הזה צפוי לענות לכם על כל השאלות • פס יצור אחד, עשרות זרועות ואלפי עוגות: צפו בוידאו המדהים.
http://www.93fm.co.il/radio/297390/
אשמח אם תוכלו להוריד לי.
נכתב ע"י שרחיה;2047136:לא פעם שאלתם את עצמכם כיצד מייצרים בחברות הגדולות עוגות בסדר גודל ענקי • הוידאו הזה צפוי לענות לכם על כל השאלות • פס יצור אחד, עשרות זרועות ואלפי עוגות: צפו בוידאו המדהים.
http://www.93fm.co.il/radio/297390/
אשמח אם תוכלו להוריד לי.
נכתב ע"י קורג;2047252:קשור למוזיקה?
נכתב ע"י אחת11;2047257:לא. אבל בן אדם ביקש, אז מותר להענות למרות שזה לא המקום המתאים...
באדיבות תרגום גוגל. צר לי על התוצאה, אבל זה גם משהו...נכתב ע"י עדינה אקלר;2046662:יש תרגום לכל זה?
נכתב ע"י אחת11;2047236:בכיף:
נכתב ע"י עדינה אקלר;2046659:
נכתב ע"י צילי;2047450:מי זה הבן אדם המוערץ הזה ומה הסיפור שלו?
נכתב ע"י ישראלי1;2047598:שליח של חב"ד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים