- הוסף לסימניות
- #11,621
נראה לי שלא הבנת, אני רוצה וידיאו יותר איכותי, מה שהעלת הכל אותו דבר ואתה יכול לראות שהמשקל זה 21 מ"ב אני רוצה אחד יותר איכותי וזה אמור לשקול יותר, האחד האיכותי הזה שאני מצפה לו יש בכיכר השבת, הבעיה ששם יש סמל של 'כיכר השבת'...בדרייב-https://drive.google.com/open?id=1vw94kdVyej3IUqVR_3SFE0maLiLudLdT
אה...נראה לי שלא הבנת, אני רוצה וידיאו יותר איכותי, מה שהעלת הכל אותו דבר ואתה יכול לראות שהמשקל זה 21 מ"ב אני רוצה אחד יותר איכותי וזה אמור לשקול יותר, האחד האיכותי הזה שאני מצפה לו יש בכיכר השבת, הבעיה ששם יש סמל של 'כיכר השבת'...
יש גם ב-MP4?
משהו יכול להעלות את ווקאלס לכה דודי ולהקת ארמונ-יה בשיר של יונתן רזאל אשירה תודה
הנה, בבקשה!
בבקשהיש יותר איכותי בג'מבו או דרייב?
יש את זה גם בקליפ?? (לא רק בפורמט MP4)השיר הנפלא קל מסתתר שהביאו מקודם ב MP3 גם בMP4, תהנו!
זה מה שהפיצו,יש את זה גם בקליפ?? (לא רק בפורמט MP4)
בmp3חדש!
ארי גולדוואג בסינגל ווקאלי מהאלבום האחרון שלו- ירושלים
קליפ וביצוע מושלם!
אפשר בבקשה
את השיר של חיים ישראל אתה המלך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים