- הוסף לסימניות
מקפיצה לטובת כולם ותודה גדולה להעני.
בלי קמח?כוס חמאת בוטנים B&D טבעי, ללא סוכר
ביצה
כוס סוכר
בליבלי קמח?
ביצה L?עוגיות חמאת בוטנים
דרגת קושי- קל
זמן הכנה- 10 דק'
מצרכים: (כוסות מדידה)
כוס חמאת בוטנים B&D טבעי, ללא סוכר
ביצה
כוס סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים הכל במיקסר
יוצרים עיגולים, מסדרים בתבנית ומועכים קלות בעזרת מזלג
אופים 8-10 דק' על 10 מעלות.
בתאבון.
אני שמה מדיוםביצה L?
קצת הלחיץ אותי התאור שלך על השיטוח של הבצק.....ועכשיו למתכון הבית שלנו
המתכון הזה נעשה שבוע שבוע ונעלם כלעומת שבא. כל מי שטעם, התאהב.
עוגיות קוואקר דקיקות וקריספיות
3 כוסות קוואקר
100 גרם קוקוס
100 גרם שומשום
2 כוסות קמח מלא
3/4 כוס סוכר
מערבבים את החומרים היבשים
ממיסים יחד 3/4 כוס שמן ו2 כפות דבש. מוסיפים לתערובת יחד עם 3 ביצים.
מתקבלת תערובת דביקה מאד.
בעזרת הידיים (אני מכינה עם כפפות) שוטחים את התערובת על נייר אפיה משומן
קריטי ממש לשטח את הבצק כמה שיותר דק. הכמות הזאת מספיקה ל- פחות או יותר 2 תבניות תנור גדולות, למרות שבהתחלה זה לא ייראה לכן ככה, מהר מאד קולטים שאפשר לדקק את העיסה מאד מאד. כיוון שהבצק מאד דביק קל לשטח אותו עד שהוא הכי דק שאפשר. ( בפועל לוקח גג 3 דק' ).
אופים כ20 דק או יותר על 180 מעלות עד שהעוגיות ממש משחימות, מוציאים את התבנית, בעזרת סכין רטובה חותכים לקוביות (כן, זה נשבר ולא יוצא סימטרי, אבל זה ממש לא נורא) מחזירים לתנור לעוד כ5 דק'. אתן תראינה שהעוגיות מאד מאד משחימות, זהירות לא לשרוף, אבל לדעתי לפחות, כמה שיותר חרוך יותר טעים.
מוציאים ומקררים לגמרי, באוויר העוגיות מתייבשות ונהיות קריספיות בטירוף בצורה שקשה להסביר, חשוב להקפיד על אחסון הכי אטום שיש.
טוב שהקפצת כי כדאי לשנות את זה:מקפיצה לטובת כולם ותודה גדולה להעני.
יש משהו בדברייך. מצד שני, שאלות מדייקות ומחדדות את המתכון.
אני רק פתחתי . אני לא מנהלת.
ספרי איך יצא.מחכה שיתקרר
קואקר הכוונה שליבולת שועל גרוסה ולא שלימה?ועכשיו למתכון הבית שלנו
המתכון הזה נעשה שבוע שבוע ונעלם כלעומת שבא. כל מי שטעם, התאהב.
עוגיות קוואקר דקיקות וקריספיות
3 כוסות קוואקר
100 גרם קוקוס
100 גרם שומשום
2 כוסות קמח מלא
3/4 כוס סוכר
מערבבים את החומרים היבשים
ממיסים יחד 3/4 כוס שמן ו2 כפות דבש. מוסיפים לתערובת יחד עם 3 ביצים.
מתקבלת תערובת דביקה מאד.
בעזרת הידיים (אני מכינה עם כפפות) שוטחים את התערובת על נייר אפיה משומן
קריטי ממש לשטח את הבצק כמה שיותר דק. הכמות הזאת מספיקה ל- פחות או יותר 2 תבניות תנור גדולות, למרות שבהתחלה זה לא ייראה לכן ככה, מהר מאד קולטים שאפשר לדקק את העיסה מאד מאד. כיוון שהבצק מאד דביק קל לשטח אותו עד שהוא הכי דק שאפשר. ( בפועל לוקח גג 3 דק' ).
אופים כ20 דק או יותר על 180 מעלות עד שהעוגיות ממש משחימות, מוציאים את התבנית, בעזרת סכין רטובה חותכים לקוביות (כן, זה נשבר ולא יוצא סימטרי, אבל זה ממש לא נורא) מחזירים לתנור לעוד כ5 דק'. אתן תראינה שהעוגיות מאד מאד משחימות, זהירות לא לשרוף, אבל לדעתי לפחות, כמה שיותר חרוך יותר טעים.
מוציאים ומקררים לגמרי, באוויר העוגיות מתייבשות ונהיות קריספיות בטירוף בצורה שקשה להסביר, חשוב להקפיד על אחסון הכי אטום שיש.
שיבולת שועל מהירת הכנה.קואקר הכוונה שליבולת שועל גרוסה ולא שלימה?
@shira biraעוד קישור לעוגיות חמאה ושקדים מצוינות שניסיתי לראשונה אתמול (לדעתי הביצה מוסיפה פריכות):
https://www.krutit.co.il/עוגיות-שקדים-נעלמות-בפה/
המלצה אישית:
1. לא חייבים לקרר שעה ואז לרדד ולקרוץ.
אני מכינה גלילים עטופים בנייר אפיה, מקפיאה ל45-60 דקות ואז חותכת לפרוסות.
2. להכין רק חלק עם גרודת לימון כי זה לגמרי טעם נרכש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים