דיון אשכול השקעות לבעלי אזרחות אמריקאית

תגיד אתה איזה סוג נזק יכול להיות?
אני לא ממש מבין בתחום אבל מה שעשיתי היה אחרי התיעצות של מביניO
אין לי גם מושג אני פשוט מתעניין גם בשבילי
וקצת פיחדתי שאני יכול אח"כ להסתבך בארה"ב למשל על העלמת מס וכדומה
השאלה אם הם יכולים לעלות על זה

שוב אף אחד לא יגיד לך בנחרצות שאין בזה בעיה
רק מה תתייעץ אם מישהו שמכיר את המערכות בארה"ב
אבל בנתונים העכשויים מה יקרה בעתיד ה' יודע
איך מישהו בארה"ב יידע?
תגי ד לי אתה?

מחפשת רואה חשבון אמרקאי להגשת דוחות ולתכנן אירועי מס
מישהו נגיש ולא יקר עם נסיון בתחום השקעות בשוק ההון

אני אזרחית ארה"ב ובעלי והילדים ללא אזרחות
יש לנו חשבון בנק משותף (לא הצהרתי בבנק שיש לי אזרחות ארה"ב)
האם זה יכול להפריע לקופות גמל להשקעה/חסכון לכל ילד/פנסיה
או שכדאי שבעלי יפתח חשבון בנק נפרד על שמו בלבד ולנהל שם את הקופות גמל וחסכון לכל ילד
תודה .

אני אזרחית ארה"ב ובעלי והילדים ללא אזרחות
יש לנו חשבון בנק משותף (לא הצהרתי בבנק שיש לי אזרחות ארה"ב)
האם זה יכול להפריע לקופות גמל להשקעה/חסכון לכל ילד/פנסיה
או שכדאי שבעלי יפתח חשבון בנק נפרד על שמו בלבד ולנהל שם את הקופות גמל וחסכון לכל ילד
תודה .
לדעתי.
חל"י לא קשור.
קופ"ג להשקעה בעיה, ופתיחת חשבון בנק לגבר בנפרד זו בהחלט אופציה (אם כי במקרה של 120 של הבעל יכולה להיווצר בעיה). ופנסיה מקובל לומר שאין בעיה.

לדעתי.
חל"י לא קשור.
קופ"ג להשקעה בעיה, ופתיחת חשבון בנק לגבר בנפרד זו בהחלט אופציה (אם כי במקרה של 120 של הבעל יכולה להיווצר בעיה). ופנסיה מקובל לומר שאין בעיה.
האם זה הכרחי ושווה את הבלאגן לפתוח חשבון בנק נפרד או שהסיכון נמוך ולא שווה את זה

בלי קשר כדאי לפתוח חשבון נפרד לבן/בת הזוג אזרחי ארה"ב,
כי אז אפשר לנהל את התזרים באופן כזה שתפחיתו כאבי ראש של fbar.

האם זה הכרחי ושווה את הבלאגן לפתוח חשבון בנק נפרד או שהסיכון נמוך ולא שווה את זה
אם הבנק לא יודע מהאזרחות, המצב הקיים הוא שלכאורה אמריקה לא יידעו מהדברים שהם לא אמורים לדעת, זה יכול להשתנות אם הם ייודעו בטעות, או שהרשויות ישתפו זה את זה בנתוני אזרחיהם, מה שלא מופקע שיקרה.

מישהו יודע האם אזרח אמריקאי יצטרך לשלם מס גם לארה"ב על פיקדונות בבנק או בקרן כספית?
זה מאוד יעזור לי. תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה