דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

יש לנו ארבעה תורות בירושלים, יום רביעי י"א אלול, אחה"צ. (7 בספטמבר)
מעדיפים למסור למי שרוצה את כל הארבעה.

יש לנו ארבעה תורות בירושלים, יום רביעי י"א אלול, אחה"צ. (7 בספטמבר)
אם תמצאי משהו/י שצריך רק3 תורים אשמח מאוד לקבל את הרביעי.

ש לנו ארבעה תורות בירושלים, יום רביעי י"א אלול, אחה"צ. (7 בספטמבר)
מעולה בשבילי!!
אני צריכה בדחיפות
איך מסדרים את זה?
פשוט אני באה במקומך?

מעולה בשבילי!!
אני צריכה בדחיפות
איך מסדרים את זה?
פשוט אני באה במקומך?
אני נותנת לך את מספרי הזהות וצילומי קביעת התור
את באה עם מספרי הזהות ואומרת אותם לשומר בכניסה כדי שייתן לך להכנס ולהוציא מספר.
את מוציאה את המספרים על מספרי הזהות שלנו.
ואז ניגשת לפקידה ומנפיקה דרכון או מה שאת רוצה, על שמך.

כותבת לך באישי

מחפשת תור נוסף לחידוש דרכון.
עדיף באזור המרכז.

היה עכשיו תורים למחר בשלומציון

שני שאלות יש לי
א) כמה זמן לוקח מזמן חידוש הדרכון להגעתו
ב) אם אני רוצה לטוס ואין לי דרכון בתוקף האם אפשר להוציא משהו זמני שלא עולה מדי הרבה

צריכה דחוף תור במודיעין עילית.
יש?

שני שאלות יש לי
א) כמה זמן לוקח מזמן חידוש הדרכון להגעתו
ב) אם אני רוצה לטוס ואין לי דרכון בתוקף האם אפשר להוציא משהו זמני שלא עולה מדי הרבה
א) 6 שבועות לפחות
ב) 2 אופציות אם יש דרכון זר אפשר לצאת איתו או לשלם קצת יותר מ400 לדרכון זמני בבני ברק

א) 6 שבועות לפחות
ב) 2 אופציות אם יש דרכון זר אפשר לצאת איתו או לשלם קצת יותר מ400 לדרכון זמני בבני ברק
אין דבר כזה אישור זמני לטיסה מיידית
ועוד שאלה אם צריך לשלם עוד כסף על דרכון רגיל אח"כ
ועוד שאלה איפה יש עוד מקום להנפיק דרכון זמני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה