תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

מכירים סוכן תותח?
מחפשת דחוף טיסה למילאנו או ציריך ביום ראשון 9.2 בבוקר, יש טיסה של אלעל לא מצליחה לשריין מקום,

נערך לאחרונה ב:
לאן עוד אפשר לטוס כדי להגיע לדאבוס?
מילאנו, ציריך, מכירים עוד משהו נורמלי?

צריכה מידע בקשר להזמנת מזוודות דרך פקיד בוויז אייר.
יש לי 3 טיסות, 2 הלוך ואחד חזור.
צריכה 3 מזוודות לכל טיסה.
זה תמיד יותר זול אצל פקיד מאשר באתר כמה ימים לפני הטיסה?
ז"א יש מצב שאתקשר לפקיד ויהיה לי יותר יקר מהאתר?

כתבה שיווקית המוקד עם המספר הזה קיים מזמן
אם הם היו נותנים מענה בעברית זה היה יכול להיות טוב

צריכה מידע בקשר להזמנת מזוודות דרך פקיד בוויז אייר.
יש לי 3 טיסות, 2 הלוך ואחד חזור.
צריכה 3 מזוודות לכל טיסה.
זה תמיד יותר זול אצל פקיד מאשר באתר כמה ימים לפני הטיסה?
ז"א יש מצב שאתקשר לפקיד ויהיה לי יותר יקר מהאתר?
לא תמיד יותר זול דרך פקיד. אפשר להתקשר ולשאול.
כדאי לבדוק כל יום באתר מה המחירים ולקנות כשהם יורדים.

לא תמיד יותר זול דרך פקיד. אפשר להתקשר ולשאול.
כדאי לבדוק כל יום באתר מה המחירים ולקנות כשהם יורדים.
תמיד שווה להתקשר
כי כשמזמינים דרך המוקד הטלפוני
התשלום מתבצע באזור האישי באתר
ואפשר לשלם עד 48 שעות לפני הטיסה
מחכים עד הרגע האחרון לראות אם יש מבצע
ואם לא תשלמו זה יתבטל ...

בשורה טובה!
ענקית התעופה ההודית אייר אינדיה מחדשת את טיסותיה לישראל החל מה-2 במרץ 2025. הטיסות בקו ת״א - ניו דלהי יפעלו במתכונת של חמש טיסות שבועיות במטוס דרימליינר עם שירות מלא

וויז פרסמו שיש היום 15 % הנחה (לא כולל פולין)
מישהו יודע לומר לי האם באמת הורידו את המחירים או שזה סתם תרגיל שיווקי?

נערך לאחרונה ב:
בשורה לטסים לארצות הברית: דלתא אייר ליינס תחדש את טיסותיה לישראל ב-1 באפריל.

חברת התעופה האמריקאית תחדש את הטיסות היומיות הישירות מניו יורק-JFK לתל אביב, ב-1 באפריל, הטיסות יתבצעו במטוס איירבוס A330-900neo וישרתו כ- 2,000 נוסעים בשבוע.

קישינב מולדובה
ואפשר גם יאשי רומניה טיסות ישירות לשם יש רק מסוף מרץ
אם אתה רוצה עם קונקשן סוצאבה ברומניה גם טוב

אם כבר קונקשן, אפשר דרך פולין-ורשה, לזאשוב (ליד ליז'נסק), ומשם רכבת נוחה עד חמלניצקי שזה 20 דק' במונית למזיבוז.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה