תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

מתי הכי זול לנסוע ללונדון?
כנראה זה:
1738061039151.png

מכירים מישהו שיכול לעזור לי בוינה
אני רוצה לסוע משם לאלפים (זלצבורג) ורוצה איזה סוכן מישהו שמבין גם בתשלום, רק בשביל לא לעשות פאדיחה בהזמנת כרטיס ברכבת, והכוונה במקום ליעדים מעניינים לא עבודה קשה אבל כן מישהו עם ידע וניסיון בשביל כמה שיחות טלפון

אני מאמין שלהזמין את הטיסות והמלון לבד ייצא יותר זול
אני לא כל כך יודע איך לעשות את זה ומפחד לעשות טעויות
אתה יודע מה בערך ההפרשים?

ואגב, מלון ממש לא חשוב לי מה שהם נותנים (לאונרדו) אם אני ימצא דירת אירוח באזור היהודי מבחינתי מצויין לי בטח אם זה יותר זול
לכן מעניין אותי באמת התהליך של להזמין לבד

אני לא כל כך יודע איך לעשות את זה ומפחד לעשות טעויות
אתה יודע מה בערך ההפרשים?

ואגב, מלון ממש לא חשוב לי מה שהם נותנים (לאונרדו) אם אני ימצא דירת אירוח באזור היהודי מבחינתי מצויין לי בטח אם זה יותר זול
לכן מעניין אותי באמת התהליך של להזמין לבד
אתה יכול לפנות אליי למייל MEIRALIBABA052

האם חכם להזמין עכשיו לאחרי פסח ?
מצאתי לאוסטריה בפחות מ900 ש''ח
הלוך ריינאיר וחזור וויז,
תודה רבה !

היי, יש לי קוד קופון לארקיע -

אשמח למכור אותו ,שווי הקופון 5000 , מוכנה למכור ב4000.

השובר ניתן למימוש עד לתאריך 14.5.2026 כולל

את השובר ניתן לממש גם ברכישה דרך אתר ארקיע וגם טלפונית מולם *5758

השובר ניתן למימוש בכל מוצרי ארקיע כולל מבצעים

ניתן לממש את השובר בכמה פעימות

השימוש בהטבה הינו בהעברת מס' קוד בלבד.

טיסה לאמריקה בחודש ספטמבר
מתי הכי טוב להזמין?
עכשיו או להמתין עוד?

טיסה לאמריקה בחודש ספטמבר
מתי הכי טוב להזמין?
עכשיו או להמתין עוד?
אין לי נבואה
אבל יש סיכוי שהחברות הזרות יחזרו לטוס ואז יש סיכוי להוזלה במחירים של הטיסות הישירות לניו יורק

יש דילים זולים לקרעסטיר לג' אייר?
השאלה מה נקרא זול
עם קצת גמישות בתאריכים אפשר למצוא ב200-250 דולר לבודפשט (או אפילו ב170 דולר משני עד חמישי לפנות בוקר)
לדברצן יש משני עד חמישי ערב טיסות של ישראייר ב342 דולר

השאלה מה נקרא זול
עם קצת גמישות בתאריכים אפשר למצוא ב200-250 דולר לבודפשט (או אפילו ב170 דולר משני עד חמישי לפנות בוקר)
לדברצן יש משני עד חמישי ערב טיסות של ישראייר ב342 דולר

יש מצב לטיסה באיזור ה100 דולר הלוך חזור באמצע השנה ?

יש מצב לטיסה באיזור ה100 דולר הלוך חזור באמצע השנה ?
יש לפעמים דברים כאלה בפרט בחורף עם ראיינר (שמתחילים לטוס רק בתחילת הקיץ)
בינתיים מה שמצאתי הכי זול זה ליום וחצי עם ראיינר בשבוע של אחרי היארצייט ב 122 דולר
או בהרבה תאריכים אחרים ב145 דולר

דחוף!!!!!!!!
כתבתי מספר זהות במקום מספר דרכון בהזמנה בבלו בירד
מה אני עושה עכשיו????????????
כבר שילמתי:(:(:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה