בכמה?יש ברשותי שובר של 600 דולר לאלעל למכירה במחיר נמוך יותר יש גמישות
פנה אליי למייל meiralibaba052@מאיר עלי באבא ולכל מי שמבין
איפה אני יכול למצוא טיסות מישראל לבלגיה עם עצירה בפולין למספר שעות להתפלל קצת ביום רביעי לפני פסח או בחזור רביעי אחרי פסח?
תודה רבה רבה
אפשר למצוא מחיר יותר זול לישיר (אלא אם אתה מתכוון שמצאת ב600 דולר לכולם) תן תאריכים יותר מדוייקים להלוך וחזור ומה הגמישותמחפש טיסה ללונדון הלו"ש,
אמור להיות שם בתאריך 20 במאי.
2 מבוגרים, ילד בערך בן 7 ותינוק בן שנה.
כולל מזוודה גדולה ותיקי גב.
המחירים שמצאתי באיזור 600 דולר
בלי עצירות.
יש משהו זול יותר?
האם עם עצירות יש 'מציאות'?
אני מתכוון ל600 דולר לכרטיס, הלוואי ולכולם...אפשר למצוא מחיר יותר זול לישיר (אלא אם אתה מתכוון שמצאת ב600 דולר לכולם) תן תאריכים יותר מדוייקים להלוך וחזור ומה הגמישות
לגבי עצירות קונקשן רשמי לא כ"כ יוזיל
קונקשן לא רשמי צריך לבדוק אם זה שווה בגלל שצריך להוסיף כבודה לכל טיסה
מתחיל מאזור 450 דולר לכרטיס לקונקשן עצמאי לפני כבודהאני צריך 3 כרטיסים לניו יורק כיוון אחד
בתאריך 19או 20 מרץ במחיר שפוי.
בדקתי מלמעלהאני מתכוון ל600 דולר לכרטיס, הלוואי ולכולם...
מבחינת תאריכים, יום 20 במאי אני צריך פנוי.
לפני ואחרי, גמיש. אפשר כמה ימים לפני או אחרי.
יש דרך לשכור רכב רק לנסיעה לדאבוס? או דרך אחרת להגיע בשעה הזו לדאבוס בתחבורה ציבורית?הכי נוח זה לשכור רכב די זול לשכור רכב במילאנו לוקח בערך 3 שעות להגיע לדאבוס מציריך זה בערך שעתיים ברכב וברכבת קצת יותר
זה יצא לי הכי זול מראשון עד חמישי
בכללי הנסיעה בתח"צ קצת מורכבת ממילאנו ולוקחת די הרבה זמןיש דרך לשכור רכב רק לנסיעה לדאבוס? או דרך אחרת להגיע בשעה הזו לדאבוס בתחבורה ציבורית?
5 עד 10 אחוזבכמה?
רק אם מישהו יבטל או יחליף טיסהמישהו יודע איך זה הולך באלעל, אם הזמינות של כרטיסי בונוס בטיסה מסויימת יכולה פתאום להתעדכן?
כלומר אם כרגע אין כרטיס בונוס באותה טיסה יכול להיות שעוד יהיה בהמשך?
תודה מראש!
אני לא יודע לגבי להתארח בליזענסק אבל אפשר לטוס לבודפשט ולנסוע משם ברכב לקרעסטיר ומשם לליזענסק (בערך 4.5 שעות נסיעה) ולחזור בראשון מקראקוב או זשובמי יכול לעזור לי?
אני רוצה לטוס השבוע ברביעי/ חמישי
ולחזור בראשון
אני רוצה להיות בשבת בליזענסק (יש אפשרות או שהכל תפוס לקבוצות?)
בחמישי או שישי בודפסט וקרעסטיר
אני רוצה קברי צדיקים וגם קניות
הגיוני?
אשמח למי שיש ידע בנושא.
ויעזור לי תודה
ואם נקח נהג צמוד?אני לא יודע לגבי להתארח בליזענסק אבל אפשר לטוס לבודפשט ולנסוע משם ברכב לקרעסטיר ומשם לליזענסק (בערך 4.5 שעות נסיעה) ולחזור בראשון מקראקוב או זשוב
אבל קחו בחשבון שהטיסות בראשון יהיו די יקרות וגם לקחת רכב בהונגריה ולהחזיר בפולין זה גם יקר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //