תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

מחפשים לקנות כרטיס מלונדון לוטון לישראל ביום שני ב13:50 של ישראייר
הכרטיס נגמר באתרים
אם יש למישהו רעיון איך להשיג.. נשמח
תודה

למישהו ידוע על בעיות בצ'ק אין אונליין באל על?
ניסיתי בשבוע החולף למעלה מ3 שעות לבצע אך נתקע בשלב בחירת המקום...
שמעתי מעוד כמה בטיסה שהיה להם כזה דבר,
והיה גם מישהו לקוח זהב - V.I.P. שלא הצליח להוסיף מזוודות והתחנן במשך שעה+ בשדה התעופה (הזר בקפריסין) כמו מסכן להוסיף מזוודה בחינם (בשדרוג נקודות) ובהתחלה הסכימו לו רק מזוודה אחת ועל השנייה רצו 84 יורו!! שזה כמעט מחיר עלות של טיסה בודדת! ובסוף לאחר מאבק ארוך אמר לי שנתנו לו להוסיף את שתי המזוודות בחינם,
אשמח אם מישהו נתקל בבעיה הזו (הבנתי שקיימת יותר משבוע+) לעדכן ואולי נצא לתביעה ע"פ כללי ההלכה כמובן,
זה לא מוסרי שחברה שיודעת לקחת מחירים טובים לא נותנת שירות! המענה סגור בשעות הלילה ואין דרכי גישה להשיג אותם כולל באונליין!
אם לא יודעים להתייחס אלינו כמו שצריך נפסיק להיות נוסעים שבויים ונתחיל לעבוד בדרך שיכאב להם בכיס, ואז פתאום יגיע השירות...

יש ברשותי שובר של 600 דולר לאלעל למכירה במחיר נמוך יותר יש גמישות

@מאיר עלי באבא ולכל מי שמבין
איפה אני יכול למצוא טיסות מישראל לבלגיה עם עצירה בפולין למספר שעות להתפלל קצת ביום רביעי לפני פסח או בחזור רביעי אחרי פסח?
תודה רבה רבה

@מאיר עלי באבא ולכל מי שמבין
איפה אני יכול למצוא טיסות מישראל לבלגיה עם עצירה בפולין למספר שעות להתפלל קצת ביום רביעי לפני פסח או בחזור רביעי אחרי פסח?
תודה רבה רבה
פנה אליי למייל meiralibaba052

מחפש טיסה ללונדון הלו"ש,
אמור להיות שם בתאריך 20 במאי.
2 מבוגרים, ילד בערך בן 7 ותינוק בן שנה.
כולל מזוודה גדולה ותיקי גב.
המחירים שמצאתי באיזור 600 דולר
בלי עצירות.
יש משהו זול יותר?

האם עם עצירות יש 'מציאות'?

מחפש טיסה ללונדון הלו"ש,
אמור להיות שם בתאריך 20 במאי.
2 מבוגרים, ילד בערך בן 7 ותינוק בן שנה.
כולל מזוודה גדולה ותיקי גב.
המחירים שמצאתי באיזור 600 דולר
בלי עצירות.
יש משהו זול יותר?

האם עם עצירות יש 'מציאות'?
אפשר למצוא מחיר יותר זול לישיר (אלא אם אתה מתכוון שמצאת ב600 דולר לכולם) תן תאריכים יותר מדוייקים להלוך וחזור ומה הגמישות
לגבי עצירות קונקשן רשמי לא כ"כ יוזיל
קונקשן לא רשמי צריך לבדוק אם זה שווה בגלל שצריך להוסיף כבודה לכל טיסה

אני צריך 3 כרטיסים לניו יורק כיוון אחד
בתאריך 19או 20 מרץ במחיר שפוי.

אפשר למצוא מחיר יותר זול לישיר (אלא אם אתה מתכוון שמצאת ב600 דולר לכולם) תן תאריכים יותר מדוייקים להלוך וחזור ומה הגמישות
לגבי עצירות קונקשן רשמי לא כ"כ יוזיל
קונקשן לא רשמי צריך לבדוק אם זה שווה בגלל שצריך להוסיף כבודה לכל טיסה
אני מתכוון ל600 דולר לכרטיס, הלוואי ולכולם...
מבחינת תאריכים, יום 20 במאי אני צריך פנוי.
לפני ואחרי, גמיש. אפשר כמה ימים לפני או אחרי.

אני מתכוון ל600 דולר לכרטיס, הלוואי ולכולם...
מבחינת תאריכים, יום 20 במאי אני צריך פנוי.
לפני ואחרי, גמיש. אפשר כמה ימים לפני או אחרי.
בדקתי מלמעלה
הלוך 19.5 ויזאייר
חזור 21.5 ישראייר
יעלה לכולכם בערך 1100 דולר
מזוודה אחת כנראה תוסיף 100-120 דולר
קונקשן לא רשמי בחזור עם עצירה בוינה ל3 שעות יכול להוזיל ב250- 300 דולר

נערך לאחרונה ב:
הכי נוח זה לשכור רכב די זול לשכור רכב במילאנו לוקח בערך 3 שעות להגיע לדאבוס מציריך זה בערך שעתיים ברכב וברכבת קצת יותר
זה יצא לי הכי זול מראשון עד חמישי
יש דרך לשכור רכב רק לנסיעה לדאבוס? או דרך אחרת להגיע בשעה הזו לדאבוס בתחבורה ציבורית?

יש דרך לשכור רכב רק לנסיעה לדאבוס? או דרך אחרת להגיע בשעה הזו לדאבוס בתחבורה ציבורית?
בכללי הנסיעה בתח"צ קצת מורכבת ממילאנו ולוקחת די הרבה זמן
בלילה לא כ"כ מצאתי
אפשר להשכיר רכב ולא חייבים להשתמש במשך הטיול אפשר לחנות במקום חינמי ולהשמש בטיול בתח"צ
ולהשתמש בו בחזור
השכרת רכב ל4 אנשים במילאנו כנראה יותר זול מאותה נסיעה ברכבת

מישהו יודע איך זה הולך באלעל, אם הזמינות של כרטיסי בונוס בטיסה מסויימת יכולה פתאום להתעדכן?
כלומר אם כרגע אין כרטיס בונוס באותה טיסה יכול להיות שעוד יהיה בהמשך?
תודה מראש!

מישהו יודע איך זה הולך באלעל, אם הזמינות של כרטיסי בונוס בטיסה מסויימת יכולה פתאום להתעדכן?
כלומר אם כרגע אין כרטיס בונוס באותה טיסה יכול להיות שעוד יהיה בהמשך?
תודה מראש!
רק אם מישהו יבטל או יחליף טיסה
לא הייתי בונה על זה

מי יכול לעזור לי?
אני רוצה לטוס השבוע ברביעי/ חמישי
ולחזור בראשון
אני רוצה להיות בשבת בליזענסק (יש אפשרות או שהכל תפוס לקבוצות?)
בחמישי או שישי בודפסט וקרעסטיר

אני רוצה קברי צדיקים וגם קניות
הגיוני?
אשמח למי שיש ידע בנושא.
ויעזור לי תודה

מי יכול לעזור לי?
אני רוצה לטוס השבוע ברביעי/ חמישי
ולחזור בראשון
אני רוצה להיות בשבת בליזענסק (יש אפשרות או שהכל תפוס לקבוצות?)
בחמישי או שישי בודפסט וקרעסטיר

אני רוצה קברי צדיקים וגם קניות
הגיוני?
אשמח למי שיש ידע בנושא.
ויעזור לי תודה
אני לא יודע לגבי להתארח בליזענסק אבל אפשר לטוס לבודפשט ולנסוע משם ברכב לקרעסטיר ומשם לליזענסק (בערך 4.5 שעות נסיעה) ולחזור בראשון מקראקוב או זשוב
אבל קחו בחשבון שהטיסות בראשון יהיו די יקרות וגם לקחת רכב בהונגריה ולהחזיר בפולין זה גם יקר

אני לא יודע לגבי להתארח בליזענסק אבל אפשר לטוס לבודפשט ולנסוע משם ברכב לקרעסטיר ומשם לליזענסק (בערך 4.5 שעות נסיעה) ולחזור בראשון מקראקוב או זשוב
אבל קחו בחשבון שהטיסות בראשון יהיו די יקרות וגם לקחת רכב בהונגריה ולהחזיר בפולין זה גם יקר
ואם נקח נהג צמוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה