תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

13 ליולי יציאה 17 ליולי חזרה
שתי מבוגרים תינוק וכבודה אפשר אולי רק על אחד מהמבוגרים כבודה גדולה
אני רואה שיש ב480$ ישיר.

נערך לאחרונה ב:
מי יודע?
לאחר שאל על שינו את המדיניות שגם הטרולי חייב לרדת לבטן המטוס, ולא ניתן לעלות למעלה,
אם אני מגיע רק עם טרולי, ללא מזוודה, ועשיתי צ׳ק אין מוקדם,
אני יכול ללכת ישר לעמדה W? או שבגלל שחייבים להוריד את הטרולי למטה, אז חייבים לעבור בדלפק הצ׳ק אין?

מי יודע?
לאחר שאל על שינו את המדיניות שגם הטרולי חייב לרדת לבטן המטוס, ולא ניתן לעלות למעלה,
אם אני מגיע רק עם טרולי, ללא מזוודה, ועשיתי צ׳ק אין מוקדם,
אני יכול ללכת ישר לעמדה W? או שבגלל שחייבים להוריד את הטרולי למטה, אז חייבים לעבור בדלפק הצ׳ק אין?
ממשיך איתו לשער עלי למטוס
אם יש מקום אתהממשיך איתו ..
אם אין מקום הם לוקחים אותו ממך בכניסה למטוס ומחזירים כשנוחתים

מישהו יודע מה רמת האמינות של קייק טיסות?
הם מפנים אותך לאתרים אחרים, וזה נחשב מנוע חיפוש טוב.
המלצה אישית מניסיון: תזמינו רק באתר החברה הרשמי או אצל סוכן נסיעות חוסך המון כאב ראש ולא שווה את הכמה דולרים האלה, בפרט בתקופה כזאת.

זה גם למי שקונה כרטיסים לעיתים רחוקות?
וא"כ באיזה חברות?
אין קשר מועדון לא עולה כסף זה רק רישום ועל אותה טיסה שנסע יש נקודות או מיילים שאיתם אפשר להשתמש המון
ואם לא נרשם הנקודות והמיילים פשוט הולכים לפח כמעט כל חברה שייכת לאחת מ3 הבריתות שכתבתי ואם לא יש לה שיתוף עם חברה מה3 בריתות תעופה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה