תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

כדאי כשמחפשים באתרי חיפוש ללרנקה ואתונה לא לכתוב נתבג או תל אביב כי אז מפספסים את זה לדוגמא https://www.airhaifa.com/he
ויש להם מחירים טובים מחיפה
מומלץ בפרט למי שלא מוצא מקום מחירים זולים וטובים אפילו מהחברה עצמה

חברת בלו בירד מומלצ?
לגבי ביטולים וזמנים
אני רוצה להזמין אצלם כרטיס לאתונה ומשם לנסוע עם ריינאייר לאוסטריה
מומלץ?

יש למישהוא דרך לפנות לשרת התחבורה וכו'
לבטל לצמיתות את כל החברות שמבטלים ודוחים כל הזמן את הטיסות
מבאס מאוד כבר קניתי כמה פעמים בחברה ריינאר ,והיא כל הזמן מבטלת את הטיסות
צריך לאיים עליה לפתוח או להרחיק אותה מישראל
תודה מראש

חברת בלו בירד מומלצ?
לגבי ביטולים וזמנים
אני רוצה להזמין אצלם כרטיס לאתונה ומשם לנסוע עם ריינאייר לאוסטריה
מומלץ?
הם יחסית בסדר, שוב אם יהיו ביטולים זה לא יעזור זה לא חברה ישראלית.

יש לי טיסה ב05/08 שסגרתי לפני חודש עם ברסל אירליינס לבריסל, והחברה פרסמה שתשוב לפעול ב01/08.
האם זה באמת אמין שטיסה לא תתבטל? מנסיון עבר החברות דחו מס פעמים את מועד החזרה לפעילות מישראל.
אשמח לדעתכם

יש לי טיסה ב05/08 שסגרתי לפני חודש עם ברסל אירליינס לבריסל, והחברה פרסמה שתשוב לפעול ב01/08.
האם זה באמת אמין שטיסה לא תתבטל? מנסיון עבר החברות דחו מס פעמים את מועד החזרה לפעילות מישראל.
אשמח לדעתכם
אם לא יהיו שינויים גדולים במצב הבטחוני- לא אמורה להיות בעיה, באם יהיו קצת בלאגנים, אז ייתכן שידחו את התאריך.
באופן כללי זה חברה שעשתה הרבה ביטולים(מקבוצת לופטנזה), אבל לפי המצב כרגע אנחנו ב"ה לקראת סיום כל החזיתות ככה שלא אמורה להיות בעיה.

תודה מראש
אם תרחיק אותה רק אתה תפסיד ראינו מה קרה בזמנים שרק אל על טסה....
המחירים היו בשמיים, לא הייתה זמינות.
ולגופו של ענין אני באמת ממליץ לך תקנה רק אל על ואז תהיה רגוע..

תודה מראש
אני אעשה לך קפיצת הדרך:
הנה אני פונה אליך שתזמין רק דרך אל על
וסגרנו סיפור

(על החתום מי שראיינאייר ביטלו לה טיסה במאי ווויז ביטלו באוגוסט. ואני אמשיך להזמין מהם כי זאת האפשרות היחידה שלי לטוס במחירים סבירים. מקווה שלא יקחו לי גם את האפשרות הזו)

אני אעשה לך קפיצת הדרך:
הנה אני פונה אליך שתזמין רק דרך אל על
וסגרנו סיפור

(על החתום מי שראיינאייר ביטלו לה טיסה במאי ווויז ביטלו באוגוסט. ואני אמשיך להזמין מהם כי זאת האפשרות היחידה שלי לטוס במחירים סבירים. מקווה שלא יקחו לי גם את האפשרות הזו)
זה כל כך חוצפה מצד החברות הישראליות גם את המינימום כשהם ביטלו טיסה למישהו וצריכים למצוא טיסה חלופית להחזיר אותו הביתה יותר קל לקנות כרטיס רגיל מאשר להשתבץ וגם את חיוב הטיסה החילופית הם רוצים להוריד מעצמם בימים שיש להם מונופול

צהריים טובים
מישהו יודע
היכן
אפשר לקנות נקודות טיסה של חברת אמירייטס emirates?

מישהו יודע למה בזמן האחרון כבר אין מסיבת נקודות של אל על?
הם גילו שכל הכרטיסים נגמרים בכל מצב????

האם למישהו יש טיסה מלונדון לארץ ב10.7 במחיר סביר?

ועוד שאלה האם טיסה בוואיז שהתבטלה יש סיכוי לקבל תמורתה טיסה בחברות אחרות כמו אל על או חברה אחרת?

תודה רבה מראש

אם תרחיק אותה רק אתה תפסיד ראינו מה קרה בזמנים שרק אל על טסה....
המחירים היו בשמיים, לא הייתה זמינות.
ולגופו של ענין אני באמת ממליץ לך תקנה רק אל על ואז תהיה רגוע..
ריינאר היתה האופציה היחידה אז
ודבר שני אני לא מבין למה כל החברות יכולות להמשיך ולהתחיל והיא כל הזמן מחפשת לעצמה תירוצים וכו'
למה היא אפשר להסביר ולמשוך

מחפשים טיסה לזאקופנה לזמן הקרוב, לא הצלחנו למצוא. חוץ מקראקוב יש עוד שדה קרוב? כי ממה שראינו הטיסות לקראקוב ממש דלילות

פתחתי את האתר טיסות סודיות והוא מביא לי שם מחיר מסוים
כשאני עוברת לתשלום הוא מקפיץ
משהו יודע למה?

צריך לשקול לשנות את שם האשכול ל'אשכול טיסות סבירות'...
הנה למשל טיסה סבירה שמצאתי לאוגוסט לוינה (עם עצירה קצרה) כולל טרולי
וינה אוגוסט 1.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה