- הוסף לסימניות
- #13,701
כדאי כשמחפשים באתרי חיפוש ללרנקה ואתונה לא לכתוב נתבג או תל אביב כי אז מפספסים את זה לדוגמא https://www.airhaifa.com/he
ויש להם מחירים טובים מחיפה
מומלץ בפרט למי שלא מוצא מקום מחירים זולים וטובים אפילו מהחברה עצמהכדאי כשמחפשים באתרי חיפוש ללרנקה ואתונה לא לכתוב נתבג או תל אביב כי אז מפספסים את זה לדוגמא https://www.airhaifa.com/he
הם יחסית בסדר, שוב אם יהיו ביטולים זה לא יעזור זה לא חברה ישראלית.חברת בלו בירד מומלצ?
לגבי ביטולים וזמנים
אני רוצה להזמין אצלם כרטיס לאתונה ומשם לנסוע עם ריינאייר לאוסטריה
מומלץ?
אם לא יהיו שינויים גדולים במצב הבטחוני- לא אמורה להיות בעיה, באם יהיו קצת בלאגנים, אז ייתכן שידחו את התאריך.יש לי טיסה ב05/08 שסגרתי לפני חודש עם ברסל אירליינס לבריסל, והחברה פרסמה שתשוב לפעול ב01/08.
האם זה באמת אמין שטיסה לא תתבטל? מנסיון עבר החברות דחו מס פעמים את מועד החזרה לפעילות מישראל.
אשמח לדעתכם
אם תרחיק אותה רק אתה תפסיד ראינו מה קרה בזמנים שרק אל על טסה....יש למישהוא דרך לפנות לשרת התחבורה וכו'
לבטל לצמיתות את כל החברות שמבטלים ודוחים כל הזמן את הטיסות
מבאס מאוד כבר קניתי כמה פעמים בחברה ריינאר ,והיא כל הזמן מבטלת את הטיסות
צריך לאיים עליה לפתוח או להרחיק אותה מישראל
תודה מראש
אני אעשה לך קפיצת הדרך:יש למישהוא דרך לפנות לשרת התחבורה וכו'
לבטל לצמיתות את כל החברות שמבטלים ודוחים כל הזמן את הטיסות
מבאס מאוד כבר קניתי כמה פעמים בחברה ריינאר ,והיא כל הזמן מבטלת את הטיסות
צריך לאיים עליה לפתוח או להרחיק אותה מישראל
תודה מראש
זה כל כך חוצפה מצד החברות הישראליות גם את המינימום כשהם ביטלו טיסה למישהו וצריכים למצוא טיסה חלופית להחזיר אותו הביתה יותר קל לקנות כרטיס רגיל מאשר להשתבץ וגם את חיוב הטיסה החילופית הם רוצים להוריד מעצמם בימים שיש להם מונופולאני אעשה לך קפיצת הדרך:
הנה אני פונה אליך שתזמין רק דרך אל על
וסגרנו סיפור
(על החתום מי שראיינאייר ביטלו לה טיסה במאי ווויז ביטלו באוגוסט. ואני אמשיך להזמין מהם כי זאת האפשרות היחידה שלי לטוס במחירים סבירים. מקווה שלא יקחו לי גם את האפשרות הזו)
https://www.emirates.com/il/hebrew/...rowserID=dfb86305-5f60-4587-91e9-b62989668aeaצהריים טובים
מישהו יודע
היכן
אפשר לקנות נקודות טיסה של חברת אמירייטס emirates?
ריינאר היתה האופציה היחידה אזאם תרחיק אותה רק אתה תפסיד ראינו מה קרה בזמנים שרק אל על טסה....
המחירים היו בשמיים, לא הייתה זמינות.
ולגופו של ענין אני באמת ממליץ לך תקנה רק אל על ואז תהיה רגוע..
המחיר התייקרפתחתי את האתר טיסות סודיות והוא מביא לי שם מחיר מסוים
כשאני עוברת לתשלום הוא מקפיץ
משהו יודע למה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //