תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

מישהו יודע איך אני יכול לעשות צ'יק אין בבלו בירד אם הטלפון שלי לא מקבל הודעות?
צ'יק אין בשדה עולה כסף בבלו בירד?

מישהו יודע איך אני יכול לעשות צ'יק אין בבלו בירד אם הטלפון שלי לא מקבל הודעות?
צ'יק אין בשדה עולה כסף בבלו בירד?
בפעם האחרונה שהתנסיתי, (לפני שנה) א"א לעשות צק אין באתר, אלא רק בשדה, ללא תשלום.

מחפש טיסה דחוף ללונדון אני צריך להיות שם ברביעי ב8 בבוקר וחזור מצידי מיד ועד שבת הכי זול

בכל האתרים יש
אבל המצב בטטה כרגע כל הטיסות בתפוסה מלאה
באתרים הנ"ל שמתי לב שיש משהו
אבל המצב דינמי ומשתנה כל רגע אז לא שמתי קישור לטיסה ספציפית שיכולה להיות לא רלוונטית עוד 5 דקות
אז תיכנסו ותבדקו יש שם כמה אופציות
אם אתה מחפש זול לא תמצא לפחות 500-600$ עם עצירה וזה עוד מציאה

בכל האתרים יש
אבל המצב בטטה כרגע כל הטיסות בתפוסה מלאה
באתרים הנ"ל שמתי לב שיש משהו
אבל המצב דינמי ומשתנה כל רגע אז לא שמתי קישור לטיסה ספציפית שיכולה להיות לא רלוונטית עוד 5 דקות
אז תיכנסו ותבדקו יש שם כמה אופציות
נכנסתי ולא ראיתי משהו רלונטי

אני ממש גמיש אני יכול לקנות שלוש שעות לפני הטיסה
אם אתה גמיש יש מצב ששוה לך לחכות כשתהיה שם אבל אל תצפה שיהיה לך זול בישיר
רק תחפש טיסה מלונדון ליוון או לקפריסין ומשם לארץ
יש סיכוי שבאותו יום זה יירד
ואל תחכה ל3 שעות לפני הטיסה כי בהרבה חברות כבר איאפשר לקנות דרך האתר רק בדלפק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה