תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

מחפשת טיסה במחיר נורמלי ל4 נוסעים ל בערך9 ימים בערך בין 7 ל 19 אוג (גמיש ביציאה ובחזרה) לגנבה.שוויץ
יש מה להציע?
מה הכוונה מחיר נורמלי
והאם טיסה עם עצירות או עצירה ארוכה באה בחשבון

כמה שיותר זול.
אפשר טיסה עם עצירות (עדיף 1)
גמיש בין התאריכים
אשמח לשמוע מה יש?

כמה שיותר זול.
אפשר טיסה עם עצירות (עדיף 1)
גמיש בין התאריכים
אשמח לשמוע מה יש?
מה שאני רואה שאפשר לבנות קונקשן ב550-600 דולר לכרטיס לפני כבודה עם עצירה אחת ארוכה
אולי אם אני אחפור יש סיכוי למצוא קצת יותר זול

מחפש טיסה גם אם קונקשן בין 5-20/8
לציריך ל7-9 ימים גמיש
נשמח אם תוכלו לתת אופציה במחיר שפוי

קבצים מצורפים

• לציריך 1.png
    לציריך 1.png
    KB 72.6 · צפיות: 18
  • לתא 2.png
    לתא 2.png
    KB 72.3 · צפיות: 16
תודה רבה!!!
האם יש בחברה ששומר שבת או לחלופין חברה בבעלות גוי?
BLUEBIRD מחללת שבת בבעלות יהודית

שאלה למבינים בעם.
טסתי מלונדון לישראל בטיסת קונקשן (בריטיש - אל על) מה שקורה בבריטיש לא העבירו את המזוודות בזמן וכתוצאה מכך המזוודות לא הגיעו להארץ.
האם אני זכאית לפיצויים (המצב כרגע שאין לי ולמי שנסע איתי - 4 אנשים סה״כ מה להלביש חוץ מהבגד שעל גופינו)
את מי אני תובעת?

שאלה למבינים בעם.
טסתי מלונדון לישראל בטיסת קונקשן (בריטיש - אל על) מה שקורה בבריטיש לא העבירו את המזוודות בזמן וכתוצאה מכך המזוודות לא הגיעו להארץ.
האם אני זכאית לפיצויים (המצב כרגע שאין לי ולמי שנסע איתי - 4 אנשים סה״כ מה להלביש חוץ מהבגד שעל גופינו)
את מי אני תובעת?
??
מחפשת מידע למי יש נסיון והוא יכול לעזור לי?

שאלה למבינים בעם.
את מי אני תובעת?
עשיתם ביטוח נסיעות?

תבדקו בכרטיס שקיבלתם במייל של איזה חברה זה, אם מופיע בריטיש- אז לפנות לבריטיש ואם אל על אז אל על.
הקונקשן שלנו היה בשיתוף של בריטיש ואלעל
אל על טוענים בריטיש לא העבירו
בריטיש טוענים שהעבירו אך היות והיה לנו עיכוב בטיסה מלונדון לציריך אז המזוודות הגיעו מאוחר.
אל על טוענת שבגלל שאני תושבת הארץ אני לא זכאית לתשלום על רכישת ביגוד בסיסי
(את האמת כל הביגוד שלי על המזוודות נסענו לתקופה לא קצרה)
אני תקועה בבית שרק הבגד שהלבשתי לטיסה עלי ועל הבנות שלי (ישנו עם בגדים)
הפאה שלי במזוודות.
אל על איתרה את המזוודות רק עכשיו (מעל 12 שעות אחרי שנחתנו בציריך).
ז״א שהמזוודת יגיעו אלי לא לפני מחר בבוקר. (יש טיסה שנוחתת בשעה 16:00 אבל כשהיא המריאה המזוודות עדיין לא אותרו הטיסה הבאה היא ב9 בערב שעון ציריך)
אני זקוקה למישהו שמבין כי למשל יש לי הערב בר מצווה של אח שלי ואני צריכה דחוף לקנות לי ולילדות ביגוד חדש ולנסות להשיג פאה

הקונקשן שלנו היה בשיתוף של בריטיש ואלעל
אל על טוענים בריטיש לא העבירו
בריטיש טוענים שהעבירו אך היות והיה לנו עיכוב בטיסה מלונדון לציריך אז המזוודות הגיעו מאוחר.
אל על טוענת שבגלל שאני תושבת הארץ אני לא זכאית לתשלום על רכישת ביגוד בסיסי
(את האמת כל הביגוד שלי על המזוודות נסענו לתקופה לא קצרה)
אני תקועה בבית שרק הבגד שהלבשתי לטיסה עלי ועל הבנות שלי (ישנו עם בגדים)
הפאה שלי במזוודות.
אל על איתרה את המזוודות רק עכשיו (מעל 12 שעות אחרי שנחתנו בציריך).
ז״א שהמזוודת יגיעו אלי לא לפני מחר בבוקר. (יש טיסה שנוחתת בשעה 16:00 אבל כשהיא המריאה המזוודות עדיין לא אותרו הטיסה הבאה היא ב9 בערב שעון ציריך)
אני זקוקה למישהו שמבין כי למשל יש לי הערב בר מצווה של אח שלי ואני צריכה דחוף לקנות לי ולילדות ביגוד חדש ולנסות להשיג פאה
055-980-4688
@ClaiMax-תביעות תעופה - צריכים כאן את עזרתך.

אני מחפשת המלצה לעו״ד מומחה לענייני תעופה
לצורך תביעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה