- הוסף לסימניות
- #13,961
מה הכוונה מחיר נורמלימחפשת טיסה במחיר נורמלי ל4 נוסעים ל בערך9 ימים בערך בין 7 ל 19 אוג (גמיש ביציאה ובחזרה) לגנבה.שוויץ
יש מה להציע?
והאם טיסה עם עצירות או עצירה ארוכה באה בחשבון
מה הכוונה מחיר נורמלימחפשת טיסה במחיר נורמלי ל4 נוסעים ל בערך9 ימים בערך בין 7 ל 19 אוג (גמיש ביציאה ובחזרה) לגנבה.שוויץ
יש מה להציע?
מה שאני רואה שאפשר לבנות קונקשן ב550-600 דולר לכרטיס לפני כבודה עם עצירה אחת ארוכהכמה שיותר זול.
אפשר טיסה עם עצירות (עדיף 1)
גמיש בין התאריכים
אשמח לשמוע מה יש?
בפרטיאפשר לדבר איתך?
מה הכוונה מחיר שפוי??מחפש טיסה גם אם קונקשן בין 5-20/8
לציריך ל7-9 ימים גמיש
נשמח אם תוכלו לתת אופציה במחיר שפוי
סביב 500 דולר בבקשהמה הכוונה מחיר שפוי??
סביב 500 דולר בבקשה
3 מבוגרים + ילד
??שאלה למבינים בעם.
טסתי מלונדון לישראל בטיסת קונקשן (בריטיש - אל על) מה שקורה בבריטיש לא העבירו את המזוודות בזמן וכתוצאה מכך המזוודות לא הגיעו להארץ.
האם אני זכאית לפיצויים (המצב כרגע שאין לי ולמי שנסע איתי - 4 אנשים סה״כ מה להלביש חוץ מהבגד שעל גופינו)
את מי אני תובעת?
למי שייכת הטיסה-דרך איזה חברה הזמנתם את זה???
מחפשת מידע למי יש נסיון והוא יכול לעזור לי?
עשיתם ביטוח נסיעות?שאלה למבינים בעם.
טסתי מלונדון לישראל בטיסת קונקשן (בריטיש - אל על) מה שקורה בבריטיש לא העבירו את המזוודות בזמן וכתוצאה מכך המזוודות לא הגיעו להארץ.
האם אני זכאית לפיצויים (המצב כרגע שאין לי ולמי שנסע איתי - 4 אנשים סה״כ מה להלביש חוץ מהבגד שעל גופינו)
את מי אני תובעת?
לופטהנזה - שהעבירה אותנו לבריטיש ואל עללמי שייכת הטיסה-דרך איזה חברה הזמנתם את זה?
לאעשיתם ביטוח נסיעות?
תבדקו בכרטיס שקיבלתם במייל של איזה חברה זה, אם מופיע בריטיש- אז לפנות לבריטיש ואם אל על אז אל על.לופטהנזה - שהעבירה אותנו לבריטיש ואל על
הקונקשן שלנו היה בשיתוף של בריטיש ואלעלתבדקו בכרטיס שקיבלתם במייל של איזה חברה זה, אם מופיע בריטיש- אז לפנות לבריטיש ואם אל על אז אל על.
055-980-4688הקונקשן שלנו היה בשיתוף של בריטיש ואלעל
אל על טוענים בריטיש לא העבירו
בריטיש טוענים שהעבירו אך היות והיה לנו עיכוב בטיסה מלונדון לציריך אז המזוודות הגיעו מאוחר.
אל על טוענת שבגלל שאני תושבת הארץ אני לא זכאית לתשלום על רכישת ביגוד בסיסי
(את האמת כל הביגוד שלי על המזוודות נסענו לתקופה לא קצרה)
אני תקועה בבית שרק הבגד שהלבשתי לטיסה עלי ועל הבנות שלי (ישנו עם בגדים)
הפאה שלי במזוודות.
אל על איתרה את המזוודות רק עכשיו (מעל 12 שעות אחרי שנחתנו בציריך).
ז״א שהמזוודת יגיעו אלי לא לפני מחר בבוקר. (יש טיסה שנוחתת בשעה 16:00 אבל כשהיא המריאה המזוודות עדיין לא אותרו הטיסה הבאה היא ב9 בערב שעון ציריך)
אני זקוקה למישהו שמבין כי למשל יש לי הערב בר מצווה של אח שלי ואני צריכה דחוף לקנות לי ולילדות ביגוד חדש ולנסות להשיג פאה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //