תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

@צ'ייסר @פנינה שיר אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה ללונדון ולא מצליחה להגיע לזה באתר.
אפשר עזרה?

@צ'ייסר @פנינה שיר אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה ללונדון ולא מצליחה להגיע לזה באתר.
אפשר עזרה?
המחירים עלו קצת - 950
צריך לבחור את המחיר למועדון ואז להוסיף את החברות
אם את רוצה את המחיר הקודם אפשר דרך האפליקציה היום (הנחה 20%)

יש לך גם אפשרות להזמין מקיווי (לא הכי מומלץ)
את אותה טיסה ב750 (אחרי הנחה של האתר עם קוד 22BF20IL)
כאן הטיסה עד חמישי
כאן הטיסה עד ראשון (680 ש"ח כנ"ל)

נערך לאחרונה ב:
שבועיים אח"כ יש לך ב500 ש"ח
1669223119911.png

אגב, לתשומת לב הנוסעים - כרטיסי אל על שנרכשים עד 31.11 (עוד שבוע) אפשר לשנות או לבטל עד 6 שעות לפני הטיסה ללא דמי ביטול! ואפשר ישירות דרך האתר בלי לשלם דמי ביטול ושינוי לסוכן.. (אם הוא מתעקש שישלמו לו).
כל סוגי הכרטיסים? איפה זה רשום?

אני מחפש לוילנה הלוך חזור ביום אחד
אני גמיש בתאריך, אבל שיהיה רק טיסות ישירות
מה שאני מצאתי הוא הלוך עם ויז אייר של כל יום שלישי שמגיע לשם ב12:00 בלילה, וחזור עם ריינר של כל יום רביעישיוצא משם ב10:00 בבוקר
וכמובן שזה לא רלבנטי כי לא יוצא לי בכלל להיות שם.
אם למישהו יש עוד משהו אשמח לשמוע
תודה רבה

כל סוגי הכרטיסים? איפה זה רשום?
רכשת כרטיס טיסה אבל אין באפשרותך לטוס במועד זה? החלטת שבעצם יותר מתאים לך יעד אחר? אין בעיה! בדיוק בשביל מצבים כאלה אנו מאפשרים לך לשנות או להקפיא את הכרטיס שברשותך ללא דמי שינוי ודמי טיפול בגין שינוי תאריך או יעד טיסה (למעט כרטיסי Lite שעבור שינויים כן ייגבו דמי שינוי ודמי טיפול).
אם קיימים הפרשי מחיר בין מחיר הטיסה שרכשת למחיר הטיסה לאחר השינוי, נגבה ממך תשלום עבור הפרשי המחיר.

כרטיסים שנרכשו או יירכשו עד31.12.2022
(למעט כרטיסי Lite)
ניתן להקפיא או לשנות לכרטיס לטיסה שתאריך המראתה הוא עד31.12.2023
תנאי שינוילא ייגבו דמי שינוי ודמי טיפול עבור כרטיסי טיסה (למעט כרטיסים מסוג Lite). תשלום עבור הפרשי מחיר בין הטיסות, ככל שחלים, ייגבה מהנוסע.
ניתן לבצע שינוי עד 6 שעות לפני הטיסה.

לתשומת ליבך, עבור כרטיסי Lite ייגבו דמי שינוי ודמי טיפול, בהתאם לתנאי הכרטיס.

במקרים רבים ניתן לבצע שינויים בטיסה דרך האתר 24/7 וללא צורך להמתין לנציג. לפרטים >>

מה שאני מצאתי הוא הלוך עם ויז אייר של כל יום שלישי שמגיע לשם ב12:00 בלילה, וחזור עם ריינר של כל יום רביעישיוצא משם ב10:00 בבוקר
תודה רבה
אין טיסות ישירות לוילנא בצורה נורמלית
קופת העיר הוציאה באלול מטוס מיוחד בשביל לנסוע הלוך חזור.

מחפש טיסה לליזענסק ל48 שעות מינואר 2023
מישהו מצא משהו זול?

אגב, חשוב לי לדעת..
יש רשימה מסודרת או מידע ברור על חברות ומקומות שה'קונקשן' הוא ללא בידוק כלל, ונכנסים ישר מהמטוס לדיוטי פרי ואולם הנוסעים? כי בידוק זה סיוט.. תור ארוך אחרי טיסה ואח"כ עוד תור לעלות (ובמקומות מסויימים עוד תור להחתמת דרכון).
משמעותי בשביל טיסה עם ילדים.. כמו"כ רשימה של חברות המספקות עריסה - יש? או שזה די סטנדרט?
*לא לאוקוסט

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה