- הוסף לסימניות
- #4,221
המחירים עלו קצת - 950
יש מבצעים . בוויז איר וגם ברייאנייר.מחפשת טיסה לאירופה בדצמבר
יש טיסות שוות בבלאק פריידי?
הולנד 1600 ישיר לפני מזוודותתאריכים 12.12-19.12
יעד אוסטריה,הולנד,אטליה גמיש...
כל סוגי הכרטיסים? איפה זה רשום?אגב, לתשומת לב הנוסעים - כרטיסי אל על שנרכשים עד 31.11 (עוד שבוע) אפשר לשנות או לבטל עד 6 שעות לפני הטיסה ללא דמי ביטול! ואפשר ישירות דרך האתר בלי לשלם דמי ביטול ושינוי לסוכן.. (אם הוא מתעקש שישלמו לו).
1473 לאדםוינה כולל מזודות כמה יוצא?
רכשת כרטיס טיסה אבל אין באפשרותך לטוס במועד זה? החלטת שבעצם יותר מתאים לך יעד אחר? אין בעיה! בדיוק בשביל מצבים כאלה אנו מאפשרים לך לשנות או להקפיא את הכרטיס שברשותך ללא דמי שינוי ודמי טיפול בגין שינוי תאריך או יעד טיסה (למעט כרטיסי Lite שעבור שינויים כן ייגבו דמי שינוי ודמי טיפול).כל סוגי הכרטיסים? איפה זה רשום?
| כרטיסים שנרכשו או יירכשו עד | 31.12.2022 (למעט כרטיסי Lite) |
|---|---|
| ניתן להקפיא או לשנות לכרטיס לטיסה שתאריך המראתה הוא עד | 31.12.2023 |
| תנאי שינוי | לא ייגבו דמי שינוי ודמי טיפול עבור כרטיסי טיסה (למעט כרטיסים מסוג Lite). תשלום עבור הפרשי מחיר בין הטיסות, ככל שחלים, ייגבה מהנוסע. ניתן לבצע שינוי עד 6 שעות לפני הטיסה. לתשומת ליבך, עבור כרטיסי Lite ייגבו דמי שינוי ודמי טיפול, בהתאם לתנאי הכרטיס. |
אין טיסות ישירות לוילנא בצורה נורמליתאני מחפש לוילנה הלוך חזור ביום אחד
אני גמיש בתאריך, אבל שיהיה רק טיסות ישירות
מה שאני מצאתי הוא הלוך עם ויז אייר של כל יום שלישי שמגיע לשם ב12:00 בלילה, וחזור עם ריינר של כל יום רביעישיוצא משם ב10:00 בבוקר
וכמובן שזה לא רלבנטי כי לא יוצא לי בכלל להיות שם.
אם למישהו יש עוד משהו אשמח לשמוע
תודה רבה
כמה זה זול?מחפש טיסה לליזענסק ל48 שעות מינואר 2023
מישהו מצא משהו זול?
אני מחפש לוילנה הלוך חזור ביום אחד
אני גמיש בתאריך, אבל שיהיה רק טיסות ישירות
מה שאני מצאתי הוא הלוך עם ויז אייר של כל יום שלישי שמגיע לשם ב12:00 בלילה, וחזור עם ריינר של כל יום רביעישיוצא משם ב10:00 בבוקר
וכמובן שזה לא רלבנטי כי לא יוצא לי בכלל להיות שם.
אם למישהו יש עוד משהו אשמח לשמוע
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים