- הוסף לסימניות
- #4,401
אם אני טס עם קבוצה של 5 אנשים
כשאני עושה מועדון אני יכול לקנות כרטיסים לכולם במחיר מוזל או רק לעצמי?
בוויז המועדון הוא של 6יש מועדון קבוצתי ל-4 אנשים
ואז זה בדר"כ שווה כבר בנסיעה הראשונה
אם אני טס עם קבוצה של 5 אנשים
כשאני עושה מועדון אני יכול לקנות כרטיסים לכולם במחיר מוזל או רק לעצמי?
בוויז המועדון הוא של 6יש מועדון קבוצתי ל-4 אנשים
מה המייל?אפשר לנסות
א. פה זה המקום הכי מפורט, אפשרי ע"י מועדון שיהיה יותר זולקראתי כאן בעבר על אפשרות לכבודה בוויז במחיר מוזל. רציתי לשאול אם משהו יודע האם ככל שהטיסה מתקרבת המחיר צפוי לעלות או לרדת? כמו כן מה המקום שבו אפשר לראות את המחיר, כאן? או שיש מקום יותר מוזל?
בנוסף, למבינים, מה המחיר הזול ביותר שצפוי אולי להיות למזוודה בסיסית /טרולי? תודה מראש.
צפה בקובץ המצורף 1272594
מה הכוונה זולה?שבוע טוב.
משהו נתקל בטיסה זולה לזןג לפראג לחןדש הקרוב? 3 ימים אמצע שבוע?
תודה!א. פה זה המקום הכי מפורט, אפשרי ע"י מועדון שיהיה יותר זול
ב. לגבי הזמנים לפעמים זה יור ולעמים עולה צריך לבדוק פעם בכמה ימים, אני לא יודע לאיפה היעד ולעוד כמה זמן אבל על פניו זה ממש יקר ואולי כדאי לבדוק עוד כמה
אני מאמין שזה כבר מתקרב לשיאתודה!
יש לי מועדון, זה המחיר
הטיסה בעז"ה בעוד כשבועיים
בדיקה כל כמה זמן עלולה להעלות ת'מחירים? (כמו שטוענים שקורה בבדיקת טיסות)
לאיזה תאריך?מה הכוונה זולה?
פראג זה יעד יחסית יקר
דרך המבצעים ביום שלישי יצא לי 220 $
יש בזה באגים מוזרים לפעמים מזוודה גדולה יותר זולה שווה כשבודקים לבדוק את כל האופציותקראתי כאן בעבר על אפשרות לכבודה בוויז במחיר מוזל. רציתי לשאול אם משהו יודע האם ככל שהטיסה מתקרבת המחיר צפוי לעלות או לרדת? כמו כן מה המקום שבו אפשר לראות את המחיר, כאן? או שיש מקום יותר מוזל?
בנוסף, למבינים, מה המחיר הזול ביותר שצפוי אולי להיות למזוודה בסיסית /טרולי? תודה מראש.
צפה בקובץ המצורף 1272594
תפני באישי ואכתוב לךלאיזה תאריך?
איך פוניםאליך באישי??תפני באישי ואכתוב לך
רשום בפרופילאיך פוניםאליך באישי??
@המוכשר !!! אולי אתה יודע?כשאני מזמין בוויזאייר כרטיס השם שלי אמור להיות באנגלית כמו שכתוב בדרכון או בעברית כמו שכתוב בדרכון?
דחוווף, אודה לעזרתכם.
באנגלית בלבד בדיוק כמו שרשום בדרכון@המוכשר !!! אולי אתה יודע?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים