תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

ההבדל הוא שבראיינאייר לוקחים עמלה גם על טרולי
כמו עוד הרבה מאד חברות, אגב כמה שאני "אוהב" את ריינאייר הטרולי בריינאייר זה מהזולים יחסי לשוק.
למי שמתעניין, באלעל טרולי כלול, בישראייר וארקיע לא, כמו בהרבה חברות אירופאיות (בלי שום השוואה בין חברות אלו לחברות אירופאיות...) - יש יעדים יוצאים מן הכלל.

למסירה 2 כרטיסי טיסה מחר ב5:30 בבוקר מקרקוב לתל אביב בחברת וויז אייר
צריך רק לשלם את עלות השינוי שם 75 דולר
0534105148

לשניהם 75 או לכל כרטיס בנפרד והאם יש גם חזור

ניו יורק בפסח החל מ-999 דולר בלבד. כולל כבודה. קונקשיין קצר. 055-7756660

למזוודה במשקל 23 ק"ג- איזה גודל מזוודה מתאים בד"כ?
וכן למזוודה של 30 ק"ג- מה ממליצים?
ישראייר

שלום וברכה .
אני מחפש לבין הזמנים אב כרטיסים ל2 מבוגרים פלוס 2 ילדים ותינוק .
לכל מקום באירופה כרטיסים זולים מישהו יכול לעזור גם בתשלום ..
אשמח למידע .
תודה רבה

שלום וברכה .
אשמח למידע .
תודה רבה
אלה חלק מהאפשרויות
העלויות הן לכל הקבוצה שלכם (רק טיסות)
אפשר לפנות אלי לצורך ארגון החופשה מא' עד ת'
1743676951172.png

כמה משלמים על חריגה במשקל המזוודה בוויזר?
ומישהו יודע האם אחרי הרכישה אפשר לשדרג לגודל גדול יותר?

שלום וברכה .
אשמח למידע .
תודה רבה
לכמה זמן?

אם מישהו יכול לעזור לי בהזמנת כרטיס, אשמח שיפנה באישי.
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה