- הוסף לסימניות
- #12,601
פחות או יותר זה המחיר בהרבה מאד חברות כולל אלעל לאירופה.כל מזוודה לכל כיוון כ50 דולר ל20 קילו
פחות או יותר זה המחיר בהרבה מאד חברות כולל אלעל לאירופה.כל מזוודה לכל כיוון כ50 דולר ל20 קילו
ההבדל הוא שבראיינאייר לוקחים עמלה גם על טרוליפחות או יותר זה המחיר בהרבה מאד חברות כולל אלעל לאירופה.
איך אתם עולים על המחירים ההזויים האלו?
פשוט ניסוי ותהייה?
אני מבקשת- - -תבקש עוד תקבל...
כמו עוד הרבה מאד חברות, אגב כמה שאני "אוהב" את ריינאייר הטרולי בריינאייר זה מהזולים יחסי לשוק.ההבדל הוא שבראיינאייר לוקחים עמלה גם על טרולי
אני מבקשת- - -
צריכה ללונדון לאחרי פסח או לאחרי שבועות במחירים כאלה ..
קיים כזה דבר?
אחרי שבועות יותר זולאני מבקשת- - -
צריכה ללונדון לאחרי פסח או לאחרי שבועות במחירים כאלה ..
קיים כזה דבר?
נראה לי לכל אחד בנפרדלשניהם 75 או לכל כרטיס בנפרד והאם יש גם חזור
הגודל לא באמת חשובלמזוודה במשקל 23 ק"ג- איזה גודל מזוודה מתאים בד"כ?
וכן למזוודה של 30 ק"ג- מה ממליצים?
ישראייר
אלה חלק מהאפשרויותשלום וברכה .
אני מחפש לבין הזמנים אב כרטיסים ל2 מבוגרים פלוס 2 ילדים ותינוק .
לכל מקום באירופה כרטיסים זולים מישהו יכול לעזור גם בתשלום ..
אשמח למידע .
תודה רבה
מחפשת טיסה למונטריאל בתאריכים:
01-02/07-05-06/07.
תודה!
לכמה זמן?שלום וברכה .
אני מחפש לבין הזמנים אב כרטיסים ל2 מבוגרים פלוס 2 ילדים ותינוק .
לכל מקום באירופה כרטיסים זולים מישהו יכול לעזור גם בתשלום ..
אשמח למידע .
תודה רבה
גם אני מיום שלישי הזה עד יומים אחרי פסח לזוג ו2 ילדים ו עוד אחד מתחת גיל 2 הכי זול שמצאתי זה 4620 דולרמחפשת טיסה למונטריאל בתאריכים:
01-02/07-05-06/07.
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //