מגדת עתידות
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #2,081
סוריבארי????????????????????????????????
זה פשוט תוצאה שביעית בגוגל...
ראשונה זה קיבוץ בארי בדרום...
וכן אני אשמח
סוריבארי????????????????????????????????
סורי
זה פשוט תוצאה שביעית בגוגל...
ראשונה זה קיבוץ בארי בדרום...
וכן אני אשמח
בשביל זה צריך לפתוח אשכול חדש.
זה ״יציאה״ מקורית .
אסור להעלות כאן קישורים לטיסותבשביל זה צריך לפתוח אשכול חדש.
אפשר בהודעה פרטית?אסור להעלות כאן קישורים לטיסות![]()
או למייל m0527622431*gmail.comאפשר בהודעה פרטית?
חפשתי שם, יצא ממש יקר (3000 לזוג)אפשר אבל אין לי מנוי
תחפשי באתר kiwi טיסות
לא מסובך בכלל.
מאיפה המקור לאיסור, ומדוע?אסור להעלות כאן קישורים לטיסות![]()
בדקתי את הטענות, ואין שום איסור כזה!!מאיפה המקור לאיסור, ומדוע?
אם הכוונה בקישורים שיווקיים - שהמעלה אותם מרוויח מזהבדקתי את הטענות, ואין שום איסור כזה!!
אבל אין להעלות פה קישורים שיווקיים.
הי, אשמח לקישור במיילדוקא שלישי - שישי?
יש מראשון עד חמישי לבארי ב70 שקל
זה היה טיסה מהבוקר ועד חמישיהי, אשמח לקישור במייל
rsbklik6 שטרודל gmail.com
כרגע סגור (ל10 ימים)אפשר בכלל להיכנס לוינה (אוסטריה) מחוסנים/לא מחוסנים? יש שם סגר
אנחנו רוצים לטוס לשם כדי לנסוע משם להונגריה קרעסטיר ואז לחזור ?
ישיר 2300 ש"חכמה עולה בערך טיסה ממיאמי לארץ לשבועיים?
והיכן אפשר למצוא?
אתה יכול להפנות אותי לאתר?ישיר 2300 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים