- הוסף לסימניות
- #2,101
בודפשטאז איך לא מחוסנים מגיעים לקרעסטיר בזול???
בודפשטאז איך לא מחוסנים מגיעים לקרעסטיר בזול???
אפשר ישירות באתר של אל על .אתה יכול להפנות אותי לאתר?
למה לא לדברצן?אז איך לא מחוסנים מגיעים לקרעסטיר בזול???
אמריקן איירלינס לא יותר זול?אפשר ישירות באתר של אל על .
ממה שבדקתי - לאאמריקן איירלינס לא יותר זול?
אם אני לא טועה מאז הקורונה עוד לא חזר הטיסות לדברציןלמה לא לדברצן?
חזר, אבל רק בימי ראשוןאם אני לא טועה מאז הקורונה עוד לא חזר הטיסות לדברצין
במסנג'ר לא ענו?תודה
ראיתי את המידע הזה...
ניסיתי לפנות אליהם בכל האפשרויות
בכל מקרה באתר שלהם כתוב שהם מתחייבים לענות רק בערוצים שכתובים באתר שלהם
מה זה מסנג'ר?במסנג'ר לא ענו?
בדרך כלל שם הם עונים...
אפשר לשנות פעם אחת ללא תשלוםשלום
אולי ישהו ידע לעזור
כרטיסי טיסה שהוזמנו , צד אחד בWIZZ צד שני בריינאר
השם שנכתב באתר שונה באיות של האותיות מהשם שמופיע בדרכון
האם זה יכול להיות בעיה?
אולי תוכלו להחכים גם אותנו בנושא, אנו מעונינים בכל פרט שיכול לקדם אותנו. אפשר גם בפרטי אם יש לכם אפשרות. תודה.אז איך לא מחוסנים מגיעים לקרעסטיר בזול???
חזר רק בימי שישיאם אני לא טועה מאז הקורונה עוד לא חזר הטיסות לדברצין
אין בעיהשלום
אולי ישהו ידע לעזור
כרטיסי טיסה שהוזמנו , צד אחד בWIZZ צד שני בריינאר
השם שנכתב באתר שונה באיות של האותיות מהשם שמופיע בדרכון
האם זה יכול להיות בעיה?
חזר, אבל רק בימי ראשון
מי טועהחזר רק בימי שישי
שניהםמי טועה
?
לדברצן הלוך רק בראשון חזור ראשון ורביעי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים