- הוסף לסימניות
או לבלוע את הרוקלשחרר לחץ באוזניים משינויי גובה חדים( נסיעה על הרים/מטוס)
או לבלוע את הרוקלשחרר לחץ באוזניים משינויי גובה חדים( נסיעה על הרים/מטוס)
לא מכיר מטוס ולא תינוקות.לשחרר לחץ באוזניים משינויי גובה חדים( נסיעה על הרים/מטוס)
לאלגבי סתימת האוזן, אם נסתום לעצמנו את האוזן זה ימנע את התופעה?
אני חייבת לציין שזה יכול לפגוע באוזניים.אבל אפשר לשים יד על האף עם 2 האצבעות ופשוט לחסום יציאת אויר מהאף (פשוט בלחיצת מלקחיים) ואז לנסות לדחוף אויר החוצה דרך האף. ייתכן וישחרר גם.
מה שאני מכיר-לסתום את שתי האוזניים ואז לבלועלשחרר לחץ באוזניים משינויי גובה חדים( נסיעה על הרים/מטוס)
....לפהק (מצריך תרגול קטן)
תינוק בוכה במטוס בהמראה ונחיתה-ייתכן וזו הסיבה
לכן
לאטום לו את האוזניים עם האצבעות
SAPIR0447שטרודל גימייל אשמח לסרטון!!אני השארתי אותו, וגם לא רואה, יכול להיות שהוחלט שהוא לא מתאים,
מי שמעוניינת שתכתוב את המייל ואשלח לה בשמחה.
אם הביצים קרות, כדאי להתחיל לחמם על אש נמוכה ורק אחר כך להגביר,איך לבשל ביצים בלי שהן תתפוצצנה בסיר?
1. לבשל בסיר פתוח ללא מכסה
2. להוסיף מלח למי הבישול של הביצים
לא לצחוק !!!אם הביצים קרות, כדאי להתחיל לחמם על אש נמוכה ורק אחר כך להגביר,
ככה זה לא מתפוצץ.
זה טיפ מלפני 4 שנים אבל אני חייבת להגיבטיפ להתעורר מהשעון מעורר-
לשים את המנגינה שיש לשיחה נכנסת, התת מודע שומע את זה מיד..
עוזר מנסיון!
אנחנו שמים קיסם וכן מתפוצץלא לצחוק !!!
אני שמה קיסם בסיר
ולא מתפוצץ !
כשיש שעון מעורר בדרך כלל מסתכלים מה השעה ואז מכבים או קמים.זה טיפ מלפני 4 שנים אבל אני חייבת להגיב
אל תעשו את זה!
מישהי התקשרה אלי 3 פעמים בלילה וחשבתי שזה השעון מעורר אז השתקתי אותו מתוך שינה
בעצם עניתי לשיחה והמשכתי לישון
היא שאלה אותי בבוקר אם יש לי בעיה עם הטלפון כי כל פעם שהיא התקשרה זה צלצל פעם אחת והפסיק ואח"כ היא לא שמעה כלום
מאז יש לי צלצולים שונים לשיחות ולשעון מעורר ואין יותר פדיחות
אני יודעת מה השעה כשהשעון מעורר שלי מצלצל כי אני זו שכיוונתי אותו בלילהכשיש שעון מעורר בדרך כלל מסתכלים מה השעה ואז מכבים או קמים.
הרי לזה מיועד השעון מעורר, לא לכיבוי אוטומטי.
בכל מקרה מי שלא מתאים לו אז לא.
באופן אישי פחות מאמינה ב"זמן איכות" ו"זמן שהוא רק של הילדים" בצורה טוטאלית.. אם אני עושה זמן איכות,אז יש לי רבע שעה לכל ילד כל יום? חצי שעה גג?צודקת במבט ראשון !
אבל חשבי על זה,
יש הרבה אמהות, שכל אחר הצהריים הם נטו עם הילדים.
משחקות איתם, יורדות לגינה ובשעת הסיפור - הם נטו עם הילדים (וח"ו לא מדברות בטלפון,או בודקות במיילים!!!
)
נכון, ברגע זה אכן הזמן נוצל להיות לגמרי עם הילדים.
אך מה שקורה בדרך כלל - בשעה 9 הן נכנסות לכל מה שקורה בבית, ועד 2 (ואולי עד שלוש וארבע..) הן משקמות הריסות .. מכבסות, מקפלות ומבשלות...
מה שקורה זה אחד מהדברים
מחר - היא תהיה עייפה מאוד, מי יסבול מזה ? הילדים
מחר - יכאב לה הראש או תחטוף מגרנה (מחוסר שינה..) מי יסבול מזה ? הילדים
בעוד כמה שנים - יתחילו לה כאבים בכל מיני מקומות בגוף. בצוואר או במעיים או במקום רגיש אחר. (הגוף שלנו לא מוותר, ואי אפשר לעשות ממנו צחוק !! הוא תובע את עלבונו גם אחרי זמן ) מי יסבול מזה ? הילדים.
אז נכון, יש משהו בדבריך, ואכן כל ילד צריך את הזמן האישי שלך איתו, ואת זה אפשר בדקות שאת נותנת לכל ילד לחיבוק ונשיקה ועוד כמה מילים לפני השינה. אבל לא נראה לי שאמא טובה וקשר לילדים נמדד בזה שהיא לא קיפלה כביסה תוך כדי חצי שעה של סיפורים שלא נגמרים...........
אל תעשו את זהאיך להוציא ריח שרוף מאוכל?
להכניס ליר כוס קלקר חד פעמית
רק תנקו אחרי זה טוב טוב את כל חומרי הכביסהאיך לנקות שיירים שרופים עקשניים מהסיר?
להרתיח עם אבקת כביסה או ג'ל כביסה
אפשר במקום עם נייר סופג לעשות את זה עם הסקוץ' בעצמו לדעתי מועיל יותראיך לנקות כלי פלסטיק משומן- בעיקר אדום?
ממלאים מחצית מהכלי מים, מעט סבון וחתיכת נייר סופג.
סוגרים
משקשקים מעט, והליכלוך יורד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים