דרוש מידע אשכול טיפים לחיי היום יום!!

לשחרר לחץ באוזניים משינויי גובה חדים( נסיעה על הרים/מטוס)
לא מכיר מטוס ולא תינוקות.

אבל אפשר לשים יד על האף עם 2 האצבעות ופשוט לחסום יציאת אויר מהאף (פשוט בלחיצת מלקחיים) ואז לנסות לדחוף אויר החוצה דרך האף. ייתכן וישחרר גם.

לגבי סתימת האוזן, אם נסתום לעצמנו את האוזן זה ימנע את התופעה?

אבל אפשר לשים יד על האף עם 2 האצבעות ופשוט לחסום יציאת אויר מהאף (פשוט בלחיצת מלקחיים) ואז לנסות לדחוף אויר החוצה דרך האף. ייתכן וישחרר גם.
אני חייבת לציין שזה יכול לפגוע באוזניים.

לשחרר לחץ באוזניים משינויי גובה חדים( נסיעה על הרים/מטוס)

....לפהק (מצריך תרגול קטן)

תינוק בוכה במטוס בהמראה ונחיתה-ייתכן וזו הסיבה
לכן
לאטום לו את האוזניים עם האצבעות
מה שאני מכיר-לסתום את שתי האוזניים ואז לבלוע

היי אני חייבת טיפ בקשר למעמד מפתחות שתולים בכניסה לבית

יש למשהוא טיפ
חייבת לערב עוד שעה פליז

איך לבשל ביצים בלי שהן תתפוצצנה בסיר?
1. לבשל בסיר פתוח ללא מכסה
2. להוסיף מלח למי הבישול של הביצים
אם הביצים קרות, כדאי להתחיל לחמם על אש נמוכה ורק אחר כך להגביר,
ככה זה לא מתפוצץ.

טיפ להתעורר מהשעון מעורר-
לשים את המנגינה שיש לשיחה נכנסת, התת מודע שומע את זה מיד..
עוזר מנסיון!
זה טיפ מלפני 4 שנים אבל אני חייבת להגיב
אל תעשו את זה!
מישהי התקשרה אלי 3 פעמים בלילה וחשבתי שזה השעון מעורר אז השתקתי אותו מתוך שינה
בעצם עניתי לשיחה והמשכתי לישון
היא שאלה אותי בבוקר אם יש לי בעיה עם הטלפון כי כל פעם שהיא התקשרה זה צלצל פעם אחת והפסיק ואח"כ היא לא שמעה כלום
מאז יש לי צלצולים שונים לשיחות ולשעון מעורר ואין יותר פדיחות

זה טיפ מלפני 4 שנים אבל אני חייבת להגיב
אל תעשו את זה!
מישהי התקשרה אלי 3 פעמים בלילה וחשבתי שזה השעון מעורר אז השתקתי אותו מתוך שינה
בעצם עניתי לשיחה והמשכתי לישון
היא שאלה אותי בבוקר אם יש לי בעיה עם הטלפון כי כל פעם שהיא התקשרה זה צלצל פעם אחת והפסיק ואח"כ היא לא שמעה כלום
מאז יש לי צלצולים שונים לשיחות ולשעון מעורר ואין יותר פדיחות
כשיש שעון מעורר בדרך כלל מסתכלים מה השעה ואז מכבים או קמים.
הרי לזה מיועד השעון מעורר, לא לכיבוי אוטומטי.
בכל מקרה מי שלא מתאים לו אז לא.

כשיש שעון מעורר בדרך כלל מסתכלים מה השעה ואז מכבים או קמים.
הרי לזה מיועד השעון מעורר, לא לכיבוי אוטומטי.
בכל מקרה מי שלא מתאים לו אז לא.
אני יודעת מה השעה כשהשעון מעורר שלי מצלצל כי אני זו שכיוונתי אותו בלילה
אז אני לא מסתכלת על הטלפון
אני רק משתיקה אותו כדי שיהיו לי עוד כמה דקות לישון
ולפעמים אני עושה את זה פעמיים שלוש לפני שאני קמה
לפני שיכתבו כאן שאני עצלנית... השעון מעורר שלי בד"כ מכוון לחמש בבוקר
אם אני משתיקה אותו 3 פעמים, אני עדיין קמה ב5:15
אז לפעמים אני מרשה לעצמי את הפינוק הזה

איך להוציא ריח שרוף מאוכל?
להכניס ליר כוס קלקר חד פעמית
איך לנקות שיירים שרופים עקשניים מהסיר?
להרתיח עם אבקת כביסה או ג'ל כביסה

מתכונים
במקום הכרטסות או ספרי המתכונים של פעם- לי יש תיקייה במייל של מתכונים ששלחו לי או ששמרתי לעצמי במהלך הזמן. נגיש כל הזמן וקל לשתף!

צודקת במבט ראשון !
אבל חשבי על זה,
יש הרבה אמהות, שכל אחר הצהריים הם נטו עם הילדים.
משחקות איתם, יורדות לגינה ובשעת הסיפור - הם נטו עם הילדים (וח"ו לא מדברות בטלפון, :rolleyes: או בודקות במיילים!!!:eek:)
נכון, ברגע זה אכן הזמן נוצל להיות לגמרי עם הילדים.
אך מה שקורה בדרך כלל - בשעה 9 הן נכנסות לכל מה שקורה בבית, ועד 2 (ואולי עד שלוש וארבע..) הן משקמות הריסות .. מכבסות, מקפלות ומבשלות...
מה שקורה זה אחד מהדברים
מחר - היא תהיה עייפה מאוד, מי יסבול מזה ? הילדים
מחר - יכאב לה הראש או תחטוף מגרנה (מחוסר שינה..) מי יסבול מזה ? הילדים
בעוד כמה שנים - יתחילו לה כאבים בכל מיני מקומות בגוף. בצוואר או במעיים או במקום רגיש אחר. (הגוף שלנו לא מוותר, ואי אפשר לעשות ממנו צחוק !! הוא תובע את עלבונו גם אחרי זמן ) מי יסבול מזה ? הילדים.
אז נכון, יש משהו בדבריך, ואכן כל ילד צריך את הזמן האישי שלך איתו, ואת זה אפשר בדקות שאת נותנת לכל ילד לחיבוק ונשיקה ועוד כמה מילים לפני השינה. אבל לא נראה לי שאמא טובה וקשר לילדים נמדד בזה שהיא לא קיפלה כביסה תוך כדי חצי שעה של סיפורים שלא נגמרים...........
באופן אישי פחות מאמינה ב"זמן איכות" ו"זמן שהוא רק של הילדים" בצורה טוטאלית.. אם אני עושה זמן איכות,אז יש לי רבע שעה לכל ילד כל יום? חצי שעה גג?
נכון שיש פעמים שאני צריכה להיות מאד מרוכזת בסיפור מהגן או בפצע החדש, אבל רוב היום אני עושה את הפעולות של ניהול הבית יחד עם הילדים, וככה לא מצטברות לי ערימות בלתי אפשריות לערב (למי יש זמן יחד עם השלמת השעות מהעבודה..), וגם הילדים נהמצאים איתי ליותר זמן (לא יודעת אם לכולם זה יעבוד אבל הם אפילו נהנים יותר מהאוכל כשהם ראו איך הוכן... ומתלהבים לגלות חולצה שלהם בערימות הכביסה..)

איך להוציא ריח שרוף מאוכל?
להכניס ליר כוס קלקר חד פעמית
אל תעשו את זה
זה מסוכן
אסור להשתמש בכלים חד"פ מקלקר לאוכל חם

איך לנקות שיירים שרופים עקשניים מהסיר?
להרתיח עם אבקת כביסה או ג'ל כביסה
רק תנקו אחרי זה טוב טוב את כל חומרי הכביסה

איך לנקות כלי פלסטיק משומן- בעיקר אדום?
ממלאים מחצית מהכלי מים, מעט סבון וחתיכת נייר סופג.
סוגרים
משקשקים מעט, והליכלוך יורד
אפשר במקום עם נייר סופג לעשות את זה עם הסקוץ' בעצמו לדעתי מועיל יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה